Nyhetsbrev från Stora Karlsö. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nu öppnar Stora Karlsö för säsongen!

Fredag den 5 maj går årets första ordinarie båttur ut till Stora Karlsö. På plats finns tillsynsman, guider, vandrarhemsvärd och restaurangpersonal redo att välkomna alla besökare. Boka in en dagstur eller en resa med övernattning du också!


Hälsningar från restaurangen

Nu är restaurangens menyer uppdaterade inför säsongen och du hittar dem på hemsidan. En del favoriter blir kvar men också en del nytt. Inspiration kan man hitta på många ställen, så vi roade oss med att titta på menyer från tiden då Anders var gästkock i Strasbourg, skriver våra krögare Anders och Oskar i en hälsning från restaurangen på Stora Karlsö, som också slår upp portarna den 5 maj.

Säsongens meny »

Barnguidning

Karlsödagen 6 juni

På nationaldagen 6 juni är det åter dags för traditionsenlig Karlsödag. Passa på att fira nationaldagen på Karlsövis! Båten trafikerar ön med ett antal extraturer, till kraftigt rabatterat pris. Under dagen anordnas en mängd guideturer med speciella teman och för barnen finns det särskilda barnturer.

Program för Karlsödagen »


Nyfiken på fågelskådning?

Följde du SVT:s storsatsning Det stora fågeläventyret i våras? Vill du också komma igång med fågelskådning? Då kanske någon av våra skådartorsdagar är något för dig! Du får en övernattning på ön med middag och frukost, och fågelskådning under professionell ledning av ornitologen och reseledaren Jim Sundberg.

Skådartorsdagar på Stora Karlsö »


Konst på Karlsö

Lördag 20 maj är det vernissage för årets konstutställning i restaurangen på Stora Karlsö. I år är det är biologen,  illustratören och Karlsökännaren Rita Larje som ställer ut konst med Karlsömotiv.

Om årets konstutställning »


Boka in bästa solnedgången!

Solnedgång från Västerberget, med panoramaplats bakom fyren. Har du börjat planera sommarens semester? Många av våra boenden är redan bokade för sommaren, särskilt i juni och juli. Boka ditt Karlsöbesök redan nu! 

Välj och boka boende »


Kurser på Karlsö

Det finns fortfarande platser kvar på tre av våra kurser: 

    » Naturupplevelser på Stora Karlsö 3-7 juni
    » Qigong med havsutsikt 7-10 sep
    » Naturfoto 7-10 sep

 


Stora Karlsö bjuder på en oförglömlig naturupplevelse med blommor och fåglar i ett annorlunda landskap. Det råder det lugn och stillhet, med havet som omsluter ön och de dramatiska klipporna. Du kan välja att åka ut på en dagsutflykt eller stanna över på vandrarhemmet eller uppe vid fyren. Under 2017 är Stora Karlsö öppet för besökare 5 maj–3 september.

    » Besök vår webbplats – www.storakarlso.se 
    » Besök oss på Facebook 

För information och bokning – kontakta Stora Karlsö på telefon 0498-24 05 00

facebookinstagram

Du får detta nyhetsbrev eftersom du tidigare har gjort en bokning hos oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.