Nyhetsbrev för mars! Problem att visa nyhetsbrevet? Se det i webbläsaren.

NYHETSBREV MARS 2017


SPÅRVÄGEN SIMFÖRENING INLEDER SAMARBETE MED POSTKODLOTTERIET

Som enda förening i Sverige har Spårvägen Simförening fått möjlighet att tjäna in pengar till klubben genom att ingå ett samarbete med Postkodlotteriet. Samarbetet innebär att man till samma ordinarie pris kan gå med i Postkodlotteriet och för varje ny prenumenant får Spårvägen Simförening 400:-. Läs mer om hur det går till här


PÅSKLOVSKOLLO

Vecka 15 är det dags för Påsklovskollo!

Kollot är ett dagläger för barn mellan 7 och 12 år som går minst Hajen 1-nivå och/eller som kan simma minst 50 meter på djupt vatten. Veckan är fylld av simning idrott i gympasal, lekar, bowling, lunch på resturang Tre kockar och många andra roliga aktiviteter!

Klicka här för mer information samt anmälan!


ÅRSFESTEN

Lördagen den 25 mars hade Spårvägen Simförening sin årliga fest som bjöd på god mat, härlig stämning och mycket trevligt sällskap! Under kvällen delades även priser ut till personer vi vill hylla lite extra för sina insatser under 2016.

Här är 2016 års pristagare som tillkännagavs vid årsfesten:
Årets funktionär: Mathias Westermark
Årets förälder: Hannele Hartikka
Årets Ledare: Alexander Bergmark
Årets Komet: David Neuhardt
Årets Kämpe: Matilda Flood
Årets Prestation: 4*200 frisim Michelle Coleman, Stina Gardell, Emma Wahlström & Emma Sundstedt
Årets Eldsjäl: Ewa Grysell
Årets Hackepristagare: Agnes Fährlin & Viktor Björk           Ensios Stora Pris: Ensio Andersson

 

STORT GRATTIS TILL ALLA VINNARE

Årets två Hackepristagare: Agnes Fährlin samt Viktor Björk.

 

Nytt för i år var Ensios Stora Pris, instiftat 25 mars 2017. Ensio Andersson var med i Spårvägen Simförenings styrelse i 30 år , 1987-2017, varav 17 år som ordförande. Priset delas ut av styrelsen till en medlem som under en ansenlig tid starkt bidragit till föreningens utveckling. Personen kan ha verkat i olika funktioner och positioner.

Medlem kan nominera förslag till styrelsen senast 31 januari för utdelning på kommande årsmöte eller årsfest.

Priset behöver inte delas varje år och det kan delas ut till flera personer vid samma tidpunkt.

Ensios Stora Pris är instiftat efter Ensio Andersson, här till vänster i bild


BÄSTA FYRAN

Under vecka 12 arrangerade Spårvägen Simföreningar tre Bästa tvåan, trean och fyran-tävlingar i Husby, Tensta respektive Vällingby. Totalt deltog över 40 lag vid dessa tillfällen. De 150 snabbaste lagen i Stockholm går vidare till den stora finalen i Eriksdalsbadet den 30 maj. De snabbaste lagen i våra tävlingar var Carlssons skola, Solhemsskolan och Internationella Engelska skolan i Hässelby.


UTBILDA DIG TILL TÄVLINGSFUNKTIONÄR

Den 26-27 april anordnar vi en kurs för tävlingsfunktionärer. Kursen hålls på Spårvägens kansli mellan 18:15 och 21:15.

För att vi ska kunna arrangera tävlingar krävs det många utbildade funktionärer och vår målsättning är att det ska finnas minst en utbildad funktionär per familj.

Läs mer om utbildningen i kalendern. Där finns även en länk till ett anmälningsformulär.FUNKTIONÄRSANMÄLAN VIA HEMSIDAN

Hittills har funktionärsanmälningar skett via google drive-dokument.  Nu kan man istället anmäla sig via hemsidan genom att enkelt registrera sig och sedan anmäla sig till olika arrangemang!

Ni hittar det under Arrangemang - Funktionärsanmälan.


SWIM OPEN

Den 8- 11 april arrangeras Swim Open i Eriksdalsbadet. Spårvägen Simförening är en av medarrangörerna. Ta chansen att se världssimningar här i Stockholm! Klicka här för att läsa mer


2020-SUPPORTER

Nu kan du som privatperson eller företag vara med och stödja simkunnighet och simidrotten. För 2 020kr per år blir du 2020-supporter och får därmed:

  • exponering på vår hemsida samt nyhetsbrev
  • inbjudan till träffar med 2020-klubben

Läs mer och bli 2020-supporter här


DINA MEDLEMSFÖRMÅNER

Som medlem i klubben har du 10 % rabatt hos våra sam-arbetspartners Swimshop och Tjernström Kiropraktik. Ange att du är medlem i föreningen vid din beställning för att utnyttja medlemsrabatten.


JOBBA EXTRA SOM SIMTRÄNARE

Vi söker ungdomar mellan 15-20 år som vill ha ett socialt och roligt extrajobb på kvällar och helger. För mer info klicka här


Följ oss på
Facebook!


Har du inte registrerat dig till vårt nyhetsbrev? Gör det här!


Våra samarbetspartners

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem hos oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.