Du är hjärtligt välkommen till OliviAs 10-årsfest. 
Självklart tar du med dig din familj och dina vänner!

 

Dagens program

Kl. 14.30
Föreläsare Gertrud Åström

Gertrud Åström är jämställdhetsexpert, driver företaget Hela HUT AB. Arbetade tidigare som regeringens utredare av jämställdhetspolitiken, ledamot i Svenska FN-förbundet och tidigare ordförande i Sveriges Kvinnolobby.

Kl. 15.30
Stand Up Zinat Pirzadeh

År 1991 kom Zinat Pirzadeh till Sverige från Iran. Det tog många år innan hon förstod att hon var fri att göra sina egna val, och nu brinner hon för att även andra ska ha den möjligheten. Svenska FN-förbundet har utsett henne till goodwillambassadör för hennes djupa engagemang för flickors och kvinnors rättigheter och för att stoppa barnäktenskap. Trots detta är hon inte rädd för att skämta om varken hederskulturer, jantelagar eller burkor – synliga som osynliga.

Övriga programpunkter:

• Internationell mat (Kontant betalning)

• SAS underhåller

• Allsång med Matilda Nyberg

• Dansuppvisning

• Utlottning av fina priser


Var?

Folkets Park, Oskarshamn

När?

23 april,
kl. 14.00-18.00

Hur?

Fri entré.
Alla hjärtligt välkomna.


Följ oss gärna på Facebook

facebook

OliviA är en ideell förening som startades april 2007. Föreningen vänder sig till kvinnor från alla länder i Sverige och ska vara en mötesplats för alla.

OliviA:s mål är att öka kontakterna och förståelsen mellan kvinnor från olika länder och kulturer. För att uppnå målen ska föreningen skapa kontaktytor och mötesplatser. När en sådan mötesplats ordnat kan man öka kunskapen om den svenska kulturen hos kvinnor och deras familjer. Dessutom ger möjlighet att öka förståelsen mellan kvinnor från olika länder och kulturer.

OliviA ska bedriva utbildning och information i form av studiecirklar och andra arrangemang för att ta tillvara och utveckla kvinnors kompetens. Anledningen till detta är att öka kvinnors inflytande och stärka kvinnors ställning i samhället.

OliviA:s Bankgiro: 5599-8157 (Medlemsavgiften 100:- kr from år 2016) 
Organisation Nr: 802437-1554

Mer info på vår hemsida