Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? .Se det i webbläsaren

Varje vecka kommer mängder av härliga nyheter till butiken och allt får tyvärr inte plats i nyhetsbrevet! Besök veckokategorierna för att se de senaste nyheterna! 

Nyheter från Graphic45

~ Portrait of A Lady ~

Den underbara kollektionen Portrait of A Lady bjuder på härliga färger i creme, laxrosa och mossgrönt, tillsammans med vackra kvinnor, klänningar, rosor och grönska. I kollektionen finns också stämplar, stickers, die cuts och chipboard-dekorationer.

~ Vintage Hollywood ~

Med glamour och nostalgi, släpper Graphic45 en riktig stjärn-kollektion med bilder och motiv från ett gammaldags Hollywood. Givetvis i trendiga retro-färger, i riktig Graphic45-anda! Matcha med stämplar, stickers, die cuts och chipboard-dekorationer.

Washi tape är en tunn dekorationstejp, tradtionellt gjord av naturliga fiber från bl.a hampa eller bambu. Den går lätt att riva av, och blir väldigt dekorativ på föremål av glas, plast, papp, trä m.m. En vanlig blomstervas kan få ett lyft med färgglad washi tape i olika mönster. Pimpa mobilskal med washi tejp, eller varför inte din lap top! Ett roligt och enkelt sätt att dekorera tråkiga ytor!

Nyheter från Bo Bunny!

Aryia's Garden är en serie full av glädje, med ljuva vårfärger i creme, persika och gult från Bo Bunny.


Stilfulla mönstrade papper i gult och rosa från serien "Petal Lane" från Bo Bunny. Matcha med färdigutskruna die cuts.


Sommar och sol från Bo Bunnys färgglada papperskollektion "Make A Splash". Underbara färger, och roliga motiv!


En serie full av liv! Härliga färger i vårens tecken, och ett viktigt budskap: att ha hopp och tro! Serien heter Faith.


Game On! Kollektionen för sportaren! Eller kanske för sportarens kreativa förälder som vill förviga alla matchar i ett snyggt album! 


Med kollektionen Life in Color gör du enkelt snygga scrapbooking kort och layouter. Kollektionen innehåller många detaljer, härliga färger och intressanta motiv som sätter fart på inspirationen.

Åter i lager: Distress Oxide

Missade du första släppet av Distress Oxide, så kommer här en ny chans. Vi har fått in ett fåtal dynor som ligger i webbshoppen nu. Först till kvarn gäller!

Nyheter! A4-papper 10-pack

Slätt, kraftigt A4 papper av hög kvalitet, 180 g. Perfekt till utstansning av t.ex. dies, pysseldekorationer, mm. Genomfärgat papper med färg på båda sidor.

Festliga stämplar från La-La land för kalas och födelsedag!


Romantiska stämplar från populära Penny Black!


Dies- och stämpelset från Cottage Cuts! Stämpla, färglägg och stansa!


Söta, familjära stämplar från Dreamerland Craft

Graphic45 stämplar från

Vintage Hollywood och Portrait of A Lady

Hög tid för påsk-pyssel!

Det närmar sig april, och påsken är bara runt hörnet! En stor högtid för oss pysslare, som gärna skickar påskkort, och sitter ner med barnen för kreativt påsk-pyssel. I vår påsk-kategori hittar du bl.a. påskmotiv på stämplar, vackra band och blommor i vårfärger och givetvis påskfjädrar i olika färger!

Ny inspiration - varje dag - i bloggen!

Surfa in på Kristinas Scrapbookings blogg och njut av all inspiration som vårt fantastiska design team erbjuder! Nya inlägg med allt från scrapbooking, pyssel, DIY, album layouter, minialbum och mycket mer!

Här kan du göra riktiga klipp på billiga pyssel- och scrapbookingprodukter! Många av varorna är utgående och kommer inte igen. Vi uppdaterar REA-kategorin varje vecka, så kika gärna in då och då för att få tag i prissänkta godbitar!

Bli Guldkund hos Kristinas Scrapbooking och få 10% rabatt
på hela vårt sortiment under ett års tid!


facebooktwitterinstagrampinterest

Följ oss på sociala medier för att inte missa fler nyheter!

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel/felskrivningar i nyhetsbrevet!

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss, eller för att du har anmält dig till vårt nyhetsbrev.

Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.