Nyhetsbrev med senaste nytt från SteelTech. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Ägartrion Thomas Lavstrand, Björn Sjölin och Thomas Karlsson framför den nya fastigheten.

Flytt för vidare utveckling

I juni 2018 flyttar SteelTech till nya skräddarsydda lokaler på Sävelunds industriområde i Alingsås. Nyligen tecknades ett avtal med Castellum om att utveckla fastigheten Bultgatan 1. Fastigheten, som idag är på ca 3 000 kvm, skall byggas ut med ca 3 000 kvm produktionsyta.

Läs mer >>


Stefan Pedersen, chefskock och ansvarig för driften vid Restaurang Pilträdet är näjd med samarbetet med SteelTech Service.

SteelTech tecknar avtal med Sodexo

Vid årsskiftet tecknade SteelTech ett centralt avtal med Sodexo Sverige gällande service och underhåll av all utrustning i deras köksenheter från Stockholm i norr till Malmö i söder. Totalt berörs ca 120 driftsenheter och avtalet sträcker sig över två år.

Läs mer >>


Ökad servicegrad genom SteelDoc

Som ett led i vårt arbete att förenkla för våra kunder har vi lanserat dokumentationsdatabasen SteelDoc. Har ni fått en produkt levererad från SteelTech – då finns all unik dokumentation för anläggningen eller artikeln färdig att hämta i SteelDoc med inloggning via vår hemsida www.steeltech.se.

Läs mer >>

 


Möt oss på Interpack i Düsseldorf

Besök oss på Interpack 2017 i Düsseldorf från den 4:e till den 10:e Maj 2017.

Vi kommer att tillsammans med Hildebrand Industry visa vårt utbud till process och

livsmedels idustrin.

Hall 2 / Plats 2E16

 

Vi ser fram emot att få träffa dig där.


Steeltech ny klubbpartner med IFK Göteborg

Från och med säsongen 2017 är SteelTech klubbpartner med IFK Göteborg. Syftet med partnerskapet är naturligtvis i första hand att göra en social insats men också att bygga lokala relationer och med det bredda vår kundbas i Göteborgsregionen.

 

 

SteelTech i Alingsås AB • Lärkvägen 4 • 441 40 Alingsås • Sweden
Tel: +46 (0)322-66 89 30 • Fax: +46 (0)322-108 70
www.steeltech.se • marknad@steeltech.se

youtube

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.