Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

LILLA TIGERN 1 ÅR!

Tänk att Lilla Tigern redan fyller 1 år!

Lördagen den 1/4 firar vi det med att ha ÖPPET LAGER/WEBBSHOP kl.10-14.Detta innebär att du denna dag får tillträde att handla från lagret samt hela webbshoppens sortiment. OBS! Anmälan krävs för att medverka! Skicka ett mail (info@lillatigern.se) eller sms (0725-426888) med ditt namn samt telefonnr. 


INSTAGRAM

Nu hittar du Lilla Tigern på Instagram också. Här lägger jag ut alla nyheter som kommer in på webbshoppen! Följ lilla_tigern så missar du inga nyheter!

https://www.instagram.com/lilla_tigern


TACK ALLA INLÄMNARE!

Det är fantastiskt hur många ni är som vill lämna in era kläder till försäljning hos Lilla Tigern! Jag är mycket tacksam för förtroendet. Tyvärr innebär detta att jag måste komma i kapp med registreringen av plaggen den närmaste tiden så att jag kan få en överblick över lagret. Till höger ser ni en lista av vad du trots allt KAN  lämna in. Ta också för vana att titta på hemsidan innan du lämnar in! Där uppdaterar jag frekvent "önskelistan".

http://www.lillatigern.se/salja/


VÅRKLÄDERNA ÄR PÅ PLATS I BUTIKEN!

TAS EMOT:

* Leksaker

* Vårjackor

* Skalplagg

* Regnkläder

* Gympaskor

*Märkeskläder

Polarn o Pyret, Pomp de Lux, Me&i, Molo, MeToo, Newbie, Zara, Mexx, Ralph Lauren, Gant, Tommy Hilfiger.


VÄRDECHECK

Du vet väl att du får 20% högre kommissions-summa om du väljer värdecheck i stället för pengar? Nu kan du dessutom handla för din värdecheck i Lilla Tigerns webbshop. 


800!!!

Lilla Tigern passerade idag 800 följare på Facebook.


Öppettider:

mån-fre 11-18

lör 10-14

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Sent with Get a Newsletter