Feldenkrais kurs i Stockholm

Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Feldengoods nyhetsbrev nr 6 - 2017

Hej ##firstname##

Just  nu regnar det och blåser så det är lite svårt att få den riktiga vårkänslan, men tro mig, den är inte långt borta (våren) åtminstonde här i Skåne. Om ca en månad ska den väl även ha hunnit högre upp i landet. 

Allt hänger samman är titeln på en kurs som jag erbjuder i Stockholmstrakten 22-23 april. Det blir 3:e gången som denna kurs hålls, tidigare har jag genomfört den i Polen och i Malmö och jag måste säga att det är en av de mest spännande workshoips jag någonsin gjort.

Här är lite feedback från tidigare deltagare: 

- Jag känner mig lättare i sinnet och gladare efter rörelserna vi gjorde !

- Hur förvånande mycket lättare det vara vid avslut andra dagen! 

- Att det omöjliga kanske faktiskt kan vara möjligt!

- Kursen var verkligen bra. När jag gick till tåget på söndag em kändes det som om jag fått en ny kropp. Jag tränade Tai chi på måndagen och vi hade övningar där vi står stilla med armarna utsträckta framför oss och för första gången kändes det som om armarna var mycket lätta och som om jag skulle kunnat stå stilla i evigheter. 

- Hur kul det var när vi rullade runt!

Du kan läsa mera om kursen här.

Vi kommer att vara i vackra Gustavsberg på Värmdö Yogastudion.

Antalet platser är begränsat och anmäl dig gärna före 30 mars för efter det stiger priset.

Löpning och feldenkrais
Som du kanske hört några gånger är löpning en av mina passioner och 8 april blir det en kurs om löpning och feldenkrais i Höllviken söder om Malmö.

Om du gillar löpning så skynda på med anmälan, jag måste den senast 23 mars. Den medvetne löparen. En längre variant av kursen kommer att hållas på Öland 16 - 18 juni.

Lördag - tisdag så undervisar jag ett fantastiskt gäng Fedlenkraispedagoger i samband med att Svenska Feldenkrais förbundet har sitt årsmöte, vilket jag verkligen ser fram emot. Så därför blir det inte mer skrivet idag.

 Det var allt för denna gång. Dela gärna nyhetsbrevet med dina vänner!
Följ oss på facebook där vi lägger ut info varje vecka.
Hälsnigar Göran
www.feldengood.se
https://www.facebook.com/Feldengood

facebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.