Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Grönt är vårens färg

Känner du hur allt börjar röra på sig och vakna till liv efter vintermörkret? Det kan kännas lite trögt och tveksamt i kropp och själ just den här tiden. Solljuset lockar men vädret är nyckfullt. Kommer värmen? Ska vi våga blomma ut? Finns det nog med kraft? Vi kan ge våra kroppar och sinnen en kärleksfull puff i rätt riktning genom att hjälpa till med den ofta så välbehövliga vårstädningen som banar väg för en ny säsong, nytt liv. 

I den traditionella kinesiska medicinen är våren associerad med levern och gallblåsan - ett organpar som hjälper till med utrensning och rening av blodet. Mentalt är lever och gallblåsa associerade med kraften att fatta beslut, göra planer och ta sig igenom hinder. Det är den positivt aggressiva kraften att genomföra något som bara måste ske, trots hinder och motstånd. Vårstädning, groning och snösmältning kräver sin energi. Mörkgröna växter och alger som nässlor, chlorella och spirulina stödjer lever och gallblåsa i dessa både fysiska och mentala processer och kan därför vara bra att satsa på nu under våren.

Just nu - Pukkas teer för 30 kr/st!

Gäller teerna nedan - Cleanse, Detox w lemon, Clean Matcha Green, Turmeric Gold.

Ord pris är 40 kr/st.

Välkommen in i butiken!

Cleanse Te

Detta är ett te som hjälper dig att stråla och glimma! Fylld med ekologiska välgörande örter och naturens gröna fräscha rikedom: Cleanse te innehåller nässelblad, maskros rot, fänkålsfrön, svalkande pepparmint och aloe vera. Ett te som lyfter och förser en trött själ med renhet och näring. 20 tepåsar nu 30 kr.

Detox Lemon Te

En ny följeslagare till Pukkas 
bästsäljande Detox te. Innehåller solmogna citroner från Sicilien som kombineras med söt anis och distinkt fänkål, ingredienser som sammanflätas med frodig kardemumma och lakritsrot för optimal rening. 20 tepåsar nu 30 kr.

Clean Matcha Green Te

En grön citruskick! Innehåller 40 procent grönt te, fänkål, lakrits, nässla och eteriska oljor från citron, gurkmeja, citronskal och citronmyrten och självklart matchapulver. Matcha är pulver av grönt te som skördats och behandlats på ett sätt som gör antioxidanterna 100 gånger starkare än i vanligt grönt te och som höjer vakenhet och främjar hälsa och som ofta används som alternativ till kaffe. 20 tepåsar nu 30 kr.

Nässelpulver

Nässlan är landväxternas svar på nyttiga alger och är rik på mineraler och vitaminer. Biofoods ekologiska nässelpulver är lufttorkat och ger dig brännässla i smidigt pulverformat. Prova att berika bröd, linfröknäcke eller scones med lite torkat ekologiskt nässelpulver (gärna tillsammans med färskt, rivet citrusskal). Eller vispa ner 1 tesked pulver i ett glas med vatten och drick som en stärkande shot! Nässelpulvret passar också fint att använda som ’kick’ i en smoothie eller grön juice. 250 gr 69 kr.

Clean Chlorella

Clean Chlorella är en mikroskopisk men näringsrik sötvattensväxt som har förmågan att fånga naturens energi. Den är en av världens mest näringstäta föda, fylld med proteiner och vitaminer. Pukka använder en speciell process där de hårda cellväggarna knäcks och chlorellans verkliga näringsvärde frigörs. Clean Chlorella stödjer kroppens förmåga att klara vardagens krav och bättre hantera vår förorenade miljö. 400 tabletter för 269 kr.

Clean Greens

Clean Greens är en blandning av 11 superladdade födoämnen (bla nässla, broccoligroddar och vetegräs juice). De innehåller också gräsjuice, blad, grönsaker, frögroddar, havsgrönt, sötvattenväxter och örter som underlättar matsmältningen. Råvarorna är några av naturens finaste örter som växer i bördig jord och fångar essensen av naturens frikostighet. Clean Greens stöttar kroppens naturliga förmåga att bättre hantera vår förorenade miljö och kompletterar vår kost. 60 kapslar för 159 eller pulver 112 gr för 279 kr.


Dessutom en hel del nya ekokläder och REA på plagg som behöver vårstädas ut :)

Nu kan du se och läsa om en hel del av våra produkter via vår hemsida! 


facebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.