Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Över 1100 starter i skånska premiärhelgen

Det är vår i luften och den svenska vårsäsongen har dragit igång. Vid Åhus Trailrun och Stävie Trail under den gångna helgen kom över 1100 personer till start, en fortsatt tydligt uppgående trend för trailloppen. Allt fler verkar vilja testa löpformen eller bara njuta av löpningen i skogsmiljö i kombination med gemenskapen ihop med andra.

Med en arena vid strandkanten och en välplanerad 5 km-bana i den glesbevuxna tallskogen har Åhus Trailrun definitvt hittat ett vinnande koncept för framtiden.

Du har väl inte missat vår senaste stjärnintervju med heta André Jonsson. Killen som bor i byn Storlien, vann Salomon 27K ifjol och har siktet tydligt instället mot att nå världseliten i Skyrunning.

På Trailrunning Sweden hittar du det du behöver veta om Svensk traillöpning när vi nu går in mot en ny barmarkssäsong.Niclas förste svensk att klara Transgrancanaria 360°

Gran Canaria förknippas mest med sol och stränder, men Niclas Gällentoft har stiftat bekantskap med en annan sida hos Kanarieön. Under 95 timmar och över 265 km genomförde han förra veckan sitt livs största äventyr. Som förste och hittills ende svensk slutförde han Transgrancanaria 360°.

Läs mer här

Sugen på att springa Jättelångt?

Gillar du att springa i berg och längs stränder? Vill du uppleva nya miljöer och storslagen natur med milsvid utsikt? Hösten 2016 genomförde vi premiärresan till den kroatiska halvön Istrien. Det blev en dundersuccé bland deltagarna. I höst har du chansen att uppleva Istriens vackraste platser och andra spännande äventyr under 8 dagar.

Läs mer här


André Jonsson laddad för en ny trailsäsong

– Jag har aldrig sett mig själv som en snabb löpare, men presterar som bäst då det är blött, lerigt och jävligt. Långa lopp på ca 4 timmar verkar passar mig bäst. Möt killen från byn Storlien som drömmer om att bli en traillöpare i yttersta världsklass.

Läs mer härTrail & mustasch - minneslopp i Motala

Den 3 januari 2013 gick en lavin i Hemsedal. Tre isklättrare på väg till insteget blev två. Lavinen drog med sig Tom Bjernerud och saknaden bland hans anhöriga är självklart än i dag mycket stor. Hans vänner i föreningen Bergslöparna beslutade att starta ett lopp för att hedra Tom.

Läs mer här

Sista chansen att vinna Salomon Sense bag

Den 15 mars avgörs vår webtävling där du kan vinna Salomons nya högteknoligiska löparryggsäck Sense bag. Det enda du behöver göra är att svara rätt på frågan och uppge din e-postadress. 

Läs mer härSvenska Trailgrupper

Några av oss njuter helst av våra löppass i ensamhet, medan andra hellre genomför sina rundor i grupper ihop med andra. För att hjälpa fler att komma i kontakt med andra löpare tar vi nu steget att införa en lista över ”svenska trailgrupper” på Trailrunning Sweden. Läs mer


instagramfacebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.