Välkommen till senaste nytt från Hälsosjälen. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

ÖPPET NÄR DU HAR TID

Vi har terapeuter som arbetar både dagar, kvällar och helger - allt för att det ska vara så lätt som möjligt att hitta en tid som passar dig. 

Här bokar du enkelt tid - läs gärna instruktionerna först. 


SITT STILL OCH LYSSNA

På onsdag 15/3 kl 18-20 har du en ny möjlighet att lyssna till hur HANDLE kan hjälpa dem som bl a har koncentrationssvårigheter. 

Läs mer här. 

 


SKRIKER DIN BEBIS?

Är din lille bebis otröstlig och skriker både sig själv och dig trötta? Det här enkla tipset kan göra underverk för er. Det är fascinerande att se hur bra det fungerar.
Se filmen här. 


OBALANSER I DIN TARM PÅVERKAR DIN HJÄRNA

Hjärnforskaren Katarina Gospic berättar här om hur balansen i din tarm kan ge inflammationer i kroppen som är en grund till många av våra sjukdomar. Den påverkar också vår hjärna, vårt immunförsvar och vår psykiska balans.

Hippokrates hade rätt med sitt "Låt maten bli din medicin"!

Se klippet här. 

ATT BLI GRAVID - FERTILITET OCH INFERTILITET

Att bli gravid är en stor process i många steg och för många kan det innebära svårigheter att få alla delar att fungera optimalt.
Ni kanske redan har försökt länge utan att lyckas bli gravida eller ni kanske enbart vill optimera möjligheterna inför en befruktning och graviditet.
Man kan behöva titta på alla ingående delar med en ordentlig helhetssyn på hela processen.
På Hälsosjälen arbetar flera professioner tillsammans för bästa förståelse och för bästa möjligheter att komma tillrätta med ett eventuellt problem.
Vi rekommenderar en strukturell översyn och balansering via osteopati, en kontroll av näringsstatus och toxisk belastning med utrensande och stärkande örter och näring, samt via reflexologi, en balansering av bland annat hormon- och spermaproduktion och att stimulera utrensning.
Även samtalsterapi/parterapi eller akupunktur finns att tillgå om det behövs.
Kom ihåg att det är både mannen och kvinnan som skall fungera bra för att en befruktning skall vara möjlig.

Läs mer om hur vi kan hjälpa er eller ring oss på 031-27 00 65.


SNART ÄR DET VÅR – DAGS ATT RENSA KROPPEN!

Känner du dig trött? Det kan bero på att du har mycket gifter i kroppen. Det är dags att rensa kroppen och första steget är att rensa tarmarna. Det är väldigt viktigt att rensa kroppen minst två gånger om året, likadant som vi gör med vår omgivning.
Rensningen behöver inte vara särskilt jobbig, de flesta kan arbeta och vara aktiva medan man rensar kroppen. Det finns även möjlighet att få en individuell rensning där man tar hänsyn bland annat till kroppsvikt, hälsotillstånd mm.
Resultat du får:
- Du känner dig mycket piggare
- Får mer energi och lust
- Magen och tarmarna fungerar bättre
- Får bättre immunförsvar
- Går ner i vikt
Vid besöket får man även en hälsoanalys (genom irisdiagnostik) och råd om kost och livsstil.
Hjärtligt välkommen till Bernadett Dabis som är vår naturläkare.


facebooklinkedin

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.