Fötter och löpning

Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Feldengoods nyhetsbrev nr 5 - 2017

Hej ##firstname##

I lördags höll jag kursen "Bättre fötter" vilket som vanligt var väldigt trevligt. Tack till er som var med. Här är feedback från några av deltagarna: 

"Det var som att väcka minnet i mina fötter om vad de vet och kan. Det fortplantade sig vidare till resten av kroppen."

"När vi vandrade ut från lokalen. Det kändes som vi studsade fram – en härlig känsla."

"Har nu vaknat två mornar utan att ha ont i mina fötter.-Fantastiskt! Känner mig oförskämt glad." 

Löpning
De kommande kurserna har löpning som tema och även då kommer naturligtvis en del fokus att ägnas åt våra fötter. Som jag berättat tidigare så fungerar Feldenkrais och löpning väldigt bra tillsammans. 

 "Den medvetna löparen" var från början tänkt som en 3 dagars kurs men det blir nu 2 varianter av denna kurs. Den första i Höllviken söder om Malmö, då det blir en kortare variant lördagen den 8 april. Sedan den fulla varianten på  Öland 16 - 18 juni.

Hur kan jag som idrottare (löpare) ha nytta av feldenkrais?
Jag har genom åren hjälpt en del löpare med deras teknik och här är två exempel: Anders tidigare landslagssprinter berättar här om hur han blivit hjälpt. och här kan du läsa vad David (som för övrigt kommer att medverka vid kursen på Öland ) en av våra bästa maratonlöpare skrev för drygt ett år sedan.

Om du gillar löpning (du behöver inte kunna springa varken, bra, långt eller fort då det blir mera fokus på hur vi springer än på mängd och fart) och kanske vill förkovra dig så hoppas jag vi ses, kanskle redan i Höllviken 8 april. Endast 12 platser så anmäl dig snarast. 

-----------------------

Tyvärr räcker tiden inte till för några fler kurser som är öppna för allmänheten under våren sommaren eftersom jag har en del andra uppdrag. Nu närmast håller jag en workshop för Feldenkraispedagoger i Malmö 18 - 21 mars och i maj blir det 7 dagar på Feldenkraisutbildningen i Barcelona. 

Men du hittar en del  lektioner på  vå hemsida. Och på vår facebooksida  dyker det ibland upp en del intressanta saker.

Som vanligt går det också bra att boka individuella lektiioner (FI) hos både Inger och mig.

 Det var allt för denna gång. Dela gärna nyhetsbrevet med dina vänner!
Följ oss på facebook där vi lägger ut info varje vecka.
Hälsnigar Göran
www.feldengood.se
https://www.facebook.com/Feldengood

facebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.