Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Cheerinfo 7,

2017

Hej på er alla

Igår var jag och hälsade på min kollega Blazenka som nu är anställd som arrangemangsansvarig här på förbundet. Jätteroligt att träffas och en kortare presentation av Blazenka kommer längre ner!

Blir också så glad när jag får nyheter om att vårt sport fått utrymme i radio. Skellefteå Stingrays har varit med i radio, jätteroligt när vår sport sprids och får utrymme. Ni hittar inslaget lite längre ner!

För att vi skall få bra spridning på denna nyheten uppmanar jag nu er alla att gå in i inlägget, jag lägger upp det på SCFs FB sida också, och dela och gilla detta inlägg. Kopiera gärna länken direkt från Sveriges radio och länka på era egna FB sidor så får vi en bra spridning och vi når ut till er!

Förstår att det är många lag som nu laddar för DM Norra och jag önskar er alla ett stort lycka till! Skall bli spännande och få resultatt på söndag. Jag lovar att uppdatera hemsida och Fb sida så snart vi har ett officiellt resultat från tävlingen.

Har ni något som hänt eller något ni vill dela med er av så tveka inte och mejla in till mig. Alltid roligt när vi kan se vad som händer där utte i Cheersverige!

 

Jag önskar er alla en fin helg
Tjipp och hej på er alla

Kia


Får jag presentera vår nya arrangemangsansvariga!

Blazenka har under många år varit aktiv inom svensk Cheerleading. Hon har arrangerat fyra DM, ett SM och ett RM. Hon har även suttit med i både Förbundsstyrelsen och varit ordförande i TK samt är utbildad regeldomare.

Efter några års uppehåll är hon nu tillbaka och vi hälsar henne välkommen som vår nya arrangemangsansvariga. Blazenka har tre barn och det var genom sonen Aleksandar som hon kom i kontakt med cheerleadingen.

Blazenka gillar ordning och reda och ser att och ser att det alltid finns lösningar på alla problem. Nu ser hon fram emot att få hjälpa våra arrangörer under vårens tävlingssäsong med alla bestyr kring våra tävlingar. Tillvardags arbetar Blazenka med bemanning i Bollebygds kommun. Tveka inte och hör av er till henne om ni har några arrangemangsfrågor.


Skellefteå Stingrays i radioreportage!

Foto: Hjalmar Lidnerg/Sveriges Radio
Foto: Hjalmar Lidnerg/Sveriges Radio

Det är alltid roligt när vi får utrymme i media och de väljer och visa/belysa vår sport!

I dag var  Skellefteå Stingrays med i ett radioreportage.

Här kan ni höra inslaget.

I helgen avgörs DM i cheerleading i Skellefteå, det är ett stort arrangemang med omkring 600 deltagare.

Gå gärna i på reportaget, kopiera www länken och länka på era FB sidor för större spridning!


Kvallänk samt länk för anmälan till RM/SM 2017

I veckan gick jag ut med en länk via mejl till alla föreningar. Denna länk var för godkännande eller nekande till eventuell kvalplats till RM/SM efter DM.

Genom att vi redan nu får information om ni som förening/lag avser att åka upp på RM/SM ges TK och arrangören snabbare hantering kring erbjudandet om kvalplatser.

Ta gärna och gå in och fyll i redan nu om ni inte redan gjort det. Vi vill gärna att så många som möjligt anmäler sig oavsett placering på DM då det ger oss en snabb överblick över vilka lag som ämnar åka eller er.

Några uppmärksammade direkt att level 1 smugits sig in på detta formulär. Level 1 är ej en klass man kan tävla i på RM/SM.


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.