Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Det händer mycker just nu ;-)

Hej ##firstname## kul att just du får mitt nyhetsbrev. Du kanske undrar vad det här är för något. Jo, jag gör ju lite brädspel och det är många som jag inte träffar så ofta som undrar hur det går och vad jag egentligen håller på med. Så det här är helt enkelt ett nyhetsbrev om vad jag har på G.


OMEN vann SM i brädspelsdesign

Nu i helgen var det SM i brädspelsdesign på Calcon (Kalmar spelkonvent). Riktigt kul tillställning med massor av spel och annat roligt samt en tävling i brädspelsdesign. Omen lyckades dra längsta strået och vann bland en massa bra spel. Jag blev riktigt glad och ska försöka använda titeln till att få spelförlagens uppmärksamhet. Tänkte köra en igång en liten kampanj nu och skicka ut Omen till lite fler förlag och hoppas att någon hoppar på tåget.


Barnboken "Hjälp mig hitta Pappakatt" ska ges ut

Otroligt men sant. Jag har skrivit kontrakt på min barnbok "Hjälp mig hitta Pappakatt". Alla säger att det är bland det svåraste att få napp på men med suveräna Pia-Lena Björnlund som illustratör var det inga problem... Jag är otroligt glad att det ska bli av. Jag har precis skickat allt till förlaget (Idus) och de ska göra sättningen m.m. Så jag har inte fått ett utgivningsdatum ännu men hör av mig så fort det kommer. Det känns fortfarande lite overkligt.

Hjälp mig hitta Pappakatt!

Välkomna att följa Fläckens spännande äventyr, där du som läsare bestämmer vart Fläcken ska leta efter sin försvunna Pappakatt. Det är inte bara en mysig berättelse, utan barnen blir också engagerade och dras in i Fläckens äventyr.

 

Hjälp mig hitta Pappakatt! är en interaktiv bok där barnen själva väljer vad som ska hända. Berättelsen blir annorlunda varje gång du läser beroende på vilka val barnen gör.


HUNGER kommer till sommaren

Jag har tät kontakt med förlaget Phalanx som ska ge ut mitt spel Hunger. De har gjort en del ändringar men inte ändrat core mechanic av spelet. De säger att de planerat att få ut det nu i juni och att de håller på att säljer in det till återförsäljare. I Sverige kommer det distrubieras av Enigma som är en stor brädspelsåterförsäljare i norden. De säljer spel till nästan alla affärer som säljer spel i Sverige så bara jag uppmärksammar affärerna om spelet så finns det all möjlighet att det kommer kunna finnas på svenska hyllor.

Spelet har också lagts ut på boardgamegeek (en nördig hemsida för brädspelsfantaster). Där får ni gärna gå in och bli fans och subscribe så ni kan följa vad som händer. Sen när det läggs ut räknar jag också med att alla går in och ratingar spelet till 10 ;-). 

Det är inte helt bestämt om utseendet så jag får egentligen inte visa några bilder, men om ni lovar att hålla tyst ska ni få ett exempel på ett möjligt utseende.


VARJAGER börjar likna något

Varjager börjar ta form. De första provspelnignarna är utförda och ändringarna har börjat hagla in. Men konceptet känns bra och det är kul att vara igång. Tanken är att det ska bli mitt nästa spel som jag ska kunna visa förlagen till hösten. 

Spelet är ett vikingspel där man måste sammarbeta för att lyckas bra men som inte alls är något sammarbetsspel om man säger så. En roligt kombination och interaktion. Tror det kan bli riktigt bra faktiskt.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Sent with Get a Newsletter