Nyhetsbrev från Flädie Mat & Vingård. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Det blir ljusare för varje dag!

Ännu är den inte här, men förhoppningsvis är våren inte långt borta. Vintergäcken sticker upp och vänder sig mot vårsolen. I vingården vinterbeskär vi vinrankorna och sysselsätter oss inomhus med att prova våra viner och drömma om när vinerna ska buteljeras.

Hos oss har januari och februari varit omväxlande, men man brukar ju säga att omväxling förnöjer. Vi har blandat konferensgäster med festgäster, restauranggäster och övernattande hotellgäster från hela landet. Vi fick pris från Booking.com för våra höga gästbetyg – 8.8 poäng på en 10-gradig skala! Stort tack säger vi till alla er som besökt oss och trivts hos oss under året som gick!

Boka bord i vår restaurang!

Vi har fått många förfrågningar om bordsbokningar och har haft öppet fredagar och lördagar under januari och februari. Det har varit så populärt att vi kommer att fortsätta även under mars och april.

Vi serverar en 3-rätters Kockarnas Meny som är tillagad av lokala råvaror och en stor portion Flädie-kärlek. Varmt välkomna att boka plats på 046-320 338 eller via mail.

3-rätters meny, 355 kr/person.

Weekend på vingården

Checka in på vår vackra vingård och njut av god mat och dryck i en rofyllda omgivning. Weekend på vingården innehåller övernattning i dubbelrum, eftermiddagskaffe/te med kaka, vinprovning av 4 av gårdens viner, kockarnas 3-rätters överraskningsmeny tillagad av lokala råvaror och en stor portion Flädie-kärlek samt en härlig frukostbuffé.

Under februari och mars erbjuder vi 40 % rabatt, så skynda att boka.

Pris 1195 kr/person i dubbelrum. Uppge ”VÅR” vid bokning på 046-320 338 eller mail.

Brunch

Vi fortsätter succén med våra bruncher för att ge er avslappnade och sköna helger. Vi serverar säsongens sista brunch den 1 april kl. 11.30-14.00. Sedan återkommer brunchen igen till hösten i oktober.

Boka plats på telefon 046-320 338 eller maila oss.

Quiz

Anmäl ett lag om 2-12 personer och var med och svara på frågor om allt mellan himmel och jord på olika teman i varierande svårighetsgrad.

Baren öppnar kl. 17.30 och quizen startar kl. 18.30.

Pris 225 kr/person för quiz och buffé.

Nästa tillfällen är 24 mars, 28 april och 26 maj.

Boka plats på telefon 046-320 338 eller mail.

Vinprovning med årgångstema 10/3

Välkommen till en spännande provning av våra viner genom åren. Vi provar 6 olika årgångar bland våra vita och röda viner. Provningen avslutas med en tallrik choucroute med goda tillbehör. Vi startar kl. 18.30.

Pris: 495 kr/person för vinprovning och varmrätt.

Boka på telefon 046-320 338 eller mail.

Bröllopsmässa Övedskloster 19 mars

Går ni i bröllopstankar? Den 19 mars är vi hos vår samarbetspartner Övedskloster kl. 11-15 och bjuder på kaffe och massor av bröllopsinspiration tillsammans med våra bröllopsleverantörer i nätverket Bröllopsvänner.

Fri entré. Varmt välkomna!

Varmt välkomna att möta våren hos oss på Flädie Mat & Vingård!


 

Flädie Mejeriväg 19, 237 91 Bjärred.

Tel. 046-320 338. www.fladiematvingard.se  e-post

Följ oss på Facebook!

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är kund hos oss eller för att du anmält dig på vår hemsida.
För att avsluta din prenumeration, klicka här.