Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Ny logga och hemsida

Vi är stolta att presentera Compare-ITs nya logga. I samband med det uppdaterar vi även hemsidan, varmt välkommen till nya Compare-IT


Compare-IT lanserar Home Line™

Vi har tagit fram ett produktblad med teknisk specifikation för vår nya serie Home Line™ för smarta lägenheter och villor.


Checklista smarta hem koncept

Funderar ni, som byggbolag, kring vilket smarta hem koncept som passar just er och det boende ni erbjuder? Vi har tagit fram en checklista att använda som diskussions-underlag, där ni enkelt gör era val utifrån specifika behov, krav och önskemål.


Lediga tjänster

Compare-IT har en kraftig tillväxt och behöver förstärka organisationen med ett antal nya tjänster.

För placering i Lund söker vi:

Backend utvecklare

Teknisk innesäljare

För placering i Stockholm söker vi:

Säljande regionchef

Är du eller någon du känner intresserad av någon av tjänsterna? Hör av dig till kerstin@compare-it.se


Compare-IT som standard

Klicka på bilden för att läsa mer och se filmen från LB-Hus.

LB-Hus lanserar smarta hem lösning från Compare-IT som standard i alla sina villor. 

I lösningen som man valt har villaägaren även möjlighet att styra temperatur och ventilation via Nibe Uplink samt styra sitt digitala lås från ID Lock.

Läs mer om nyheten i vår pressmeddelande här.


Här träffar ni Compare-IT

Från och med nu finns vi representerade med en demo-station på den stationära mässan Nybygget Arlanda Stad. Montern är uppställd i den runda cafeterian i mitten av utställningen. Välkommen att besöka oss, se  www.nybygget.se

15-16/3 2017 anordnas Trähusdagarna utanför Stockholm och då finns Compare-IT där med en monter i anslutning till seminarierna. Ni träffar Jimmy Björkman och Cristian Sterning.  

På Elfack i Göteborg 9-12/5 2017 är ni mycket välkomna till vår monter: C01:40. Kostnadsfritt entrékort beställer du här.​


Nya medarbetare på Compare-IT

Cristian Sterning har anställts som Area Sales Manager för södra Sverige. På funktionen Ekonomi & Administration arbetar numera Cecilia Bonde Wendel. Pontus Lindblad ansvarar för lager och logistik och Amin Yosoh arbetar som UX-och Grafisk Designer. Klicka här för kontaktinformation.


Är du elinstallatör och intresserad av smarta hem?

Då har du möjlighet att bli en av Compare-ITs certifierade elinstallatörer. Det innebär, att du efter en ½ dags utbildning och ett godkännande av Compare-ITs utbildare, blir certifierad att sälja och installera Compare-ITs smarta hem lösningar.

Efter kursen får du Compare-IT säljpärm som innehåller allt man behöver veta för att sälja och driftsätta Compare-IT smarta hem lösningar. Intresseanmälan till kerstin@compare-it.se eller ring 0733-19 06 30

Compare-IT utvecklar, producerar och marknadsför lösningar för smarta hem som är kostnadseffektiva och användarvänliga. Compare-IT erbjuder smarta hem för alla.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.