Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Svenska löpare heta utomlands

Den internationella trail- och ultrasäsongen är i full gång, även fast vintern håller ett stadigt grepp om stora delar av Sverige. Jonas Buud tog för några veckor sedan i stark andraplats i Tarawera Ultra Marathon på Nya Zeeland och i helgen slog Kristin Berglund till med en 4:e plats i damernas huvudklass vid Transgrancanaria.

Till helgen är det dags för den riktiga vårpremiären för svensk traillöpning när Åhus Trail Run avgörs i Skåne.

 

Kristin Berglund 4:a på Transgrancanaria

Kristin Berglund slutade på en hedersam 4:e-plats i damernas huvudklass i Transgrancanaria i helgen. Efter ganska exakt 18 timmars tid passerade hon mållinjen på den 125 km långa banan med över 8000 höjdmeter stigning.

Läs mer här

 

4 platser kvar till sommarens fjälläger

Utvecklas som fjällöpare och upplev fjällets vidsträckta vyer. Förbered dig för höstens lopp eller bara njuta av milsträckt orörd natur. Idag finns fyra obokade platser kvar till sommarens fjällöpning i Sälenfjällen.

Läs mer här


Inspireras av veckans pass från running.COACH

Lina Strand är en av Sveriges bästa damorienterare. Vid sidan av hennes elitidrottssatsning studerar hon ”Sports coaching“-programmet på Göteborgs Universitet och arbetar som guldcoach hos running.COACH. Varje vecka inspirerar hon alla besökare på Trailrunning Sweden till nya träningspass och förklarar syftet kring dem.

Läs mer här

5 tips för att utveckla din trailteknik inför våren

Utveckla din teknik inför vårsäsongen. Fördelarna med en förbättrad trailteknik är främst att du orkar längre, kan ta dig fram snabbare och kan springa mer avslappnat och njuta av din omgivning.  Många lopp idag genomförs på varierade underlag med allt från helt obanand terräng till fastare underlag. På Trailrunning Sweden ger vi dig fem tekniktips inför barmarkssäsongen.

Läs mer här


Berg, stränder & gemenskap i Kroatien

 

Gillar du att springa i berg och längs stränder? Vill du uppleva nya miljöer och storslagen natur med milsvid utsikt? Hösten 2016 genomförde vi premiärresan till den kroatiska halvön Istrien. Det blev en dundersuccé bland deltagarna. I höst har du chansen att uppleva Istriens vackraste platser och andra spännande äventyr under 8 dagar.

Läs mer här


Tävla och vinn Salomon Sense bag

Besvara frågan i vår webbtävlingen och var med i utlottningen av 2 stycken Salomon Sense bags. Tävlingen pågår fram till den 15 mars 2017.

Till tävlingen

Spännande lopp i vår


instagramfacebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.