Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

Läcköpaket

Kinnekullepaket

Läckö Slott är ett levande sagoslott med historiska praktsalar, sinnlig trädgård och naturskön omgivning. Vill du uppleva Läckö Slott och dess omgivningar kan du boka ett Läcköpaket. I detta ingår övernattning, middag samt inträde till både Läckö Slott och Vänermuseet. Läs mer här!

När du besöker Kinnekulle behöver du inte färdas långa sträckor mellan de olika sevärdheterna. Här hittar du utsiktstorn, medeltida kyrkor, kalkbrott, hantverk, naturreservat och mycket mer. I Kinnekullepaketet ingår övernattning, lunch och inträde till Kinnekulle utsiktstorn och Hellekis Säteris trädgård. Läs mer här!


Boka biljetter

Det händer riktigt mycket i Destination Läckö-Kinnekulle och vi säljer biljetter till en hel del olika evenemang. Bland annat till Joe Labero, Vårrundekonserten, Operan på Läckö Slott "En turk i Italien", Sommarfarsen på Närebo "Patron ska bada!", Diggiloo och mycket mer. De flesta biljetterna hittar du på www.lackokinnekulle.se, medan några bokas på telefon 0510-200 20 eller vid ett besök i turistbyrån.


Dansfesten

Power Vårmarknad

Geocachevent

Nu är det snart dags för Dansfest i Lidköping. I år blir det både i mars: 3-4/3 samt i april: 28-29/4. Det blir dans till bland annat Casanovas, Dreams, Streaplers och Sannex. Så ta med dig kompisgänget till Folkets Park och dansa hela natten lång. Läs mer här!

Den 1 april är det dags för Power Vårmarknad i Sparbanken Lidköping Arena. En välbesökt inomhusmarknad med över 400 säljare. Fokus ligger på motorrelaterade saker men här finns även nostalgisaker som hör 50- och 60-talet till. Läs mer här!

Helgen 21-23 april är det dags för det numera årliga Geocacheventet Läckö-Kinnekulle event. Likt tidigare år börjar det med ett mindre event på fredagskvällen och sedan är huvudeventet på lördagen. På söndagen kör man ett så kallat Cito-event. Läs mer här!


Kinnekulletrampet

Kärleksfulla Lidköping

Efter en lång vinter är det äntligen dags för cykelsäsongen att dra igång. Med två månader kvar till Vätternrundan är det hög tid att få några mil i benen. Kinnekulle- trampet arrangeras den 22 april och är Västsveriges första motionslopp på cykel. Det finns tre distanser att välja mellan så det finns någon som passar alla. Läs mer här!

Går ni i giftastankar så kanske det är dags den 13 maj. Då går nämligen Kärleksfulla Lidköping av stapeln. Under denna dag är det Drop-in-vigslar i Gamla Rådhuset för den som vill gifta sig borgerligt och i St. Nicolai kyrka för den som vill gifta sig kyrkligt. Det kommer också vara många kärleksfulla inslag i staden. Läs mer här!


Facebook & Instagram

Gilla, följ och upplev Destination Läckö-Kinnekulle och ta del av nyheter, upplevelser, evenemang och spännande erbjudanden:

Facebook
Instagram


Destination Läckö-Kinnekulle AB

Nya stadens torg, Gamla Rådhuset

531 31 Lidköping

Tel: 0510-200 20, E-post: info@lackokinnekulle.se

www.lackokinnekulle.se