Nyhetsbrev för februari! Problem att visa nyhetsbrevet? Se det i webbläsaren.

NYHETSBREV FEBRUARI 2017


ÅRSFEST

Det har blivit dags för årsfest!

Lördag 25 mars bjuder Spårvägen Simförening in simmare, syskon och föräldrar till årsfesten som i år genomförs lite annorlunda än tidigare. Programmet innehåller en del nyheter men även välkända traditioner.

Under kvällen kommer det att delas ut priser för klubbmästerskap, några personer kommer att hyllas lite extra med mera.

Tid: Lördag 25 mars kl. 18.30 – ca 22.30

Plats: Restaurang PONG, Lindhagensgatan 25, 111 51 Stockholm. Samma ingång som ICA Maxi, ta hissen till våning 5.

Mat: Asiatisk buffé

Priser: Vuxna 260 kr Barn upp till 12 år 180 kr I priset ingår mingeldrink, buffé inklusive dessert, en alkoholfri dryck samt kaffe. Det finns möjlighet att köpa till öl och vin i baren.

Boka in 25 mars för festen!

Anmälningsformulär kommer inom kort.


ÅRSMÖTE

Spårvägen Simförenings styrelse sammankallar alla medlemmar till årsmöte den 7 mars på kansliet i Vällingby. Vi bjuder på mat och dryck efter mötet. 

Mer info


MALMÖ OPEN

Under februari hade vi 7 stycken duktiga simmare på Malmö Open. Truppen kom hem med 11 medaljer, mängder med personliga rekord samt ett tangerat världsrekord av Maja Reichard på 50 frisim. Detta resulterade i att Spårvägen kom på 4 plats i klubbstriden, heja Spåret!


LADDAT MED KUNSKAP

Denna månad har våra tränare har laddat upp med viktiga kunskaper inför det nya året. Hela 47 tränare har deltagit i en rad olika pedagogiska och simtekniska utbildningar i samband med terminsuppstarten vilket inkluderar teknikträffar, Spårvägens simkunnighetsutbildning samt HLR.


SPORTLOV

Denna vecka har den vanliga verksamheten ett uppehåll men det innebär att det populära Sportlovskollot har dragit igång! 26 taggade simmare kommer att ha en härlig vecka fylld med lekar, simning, bowling och mycket annat!

Nästa kollo kommer att ta plats under påsklovet vecka 15, mer information kommer att komma ut på hemsidan.

Trevligt sportlov önskar Spårvägen Simförening!


FÖRSENINGAR I ÅKESHOV

Åkeshovs simhall har varit stängd för renovering med planerad nyöppning hösten 2017, men som det ser ut nu öppnas simhallen först i januari 2018.


2020-SUPPORTER

Nu kan du som privatperson eller företag vara med och stödja simkunnighet och simidrotten. För 2 020kr per år blir du 2020-supporter och får därmed:

  • exponering på vår hemsida samt nyhetsbrev
  • inbjudan till träffar med 2020-klubben

Läs mer och bli 2020-supporter här


DINA MEDLEMSFÖRMÅNER

Som medlem i klubben har du 10 % rabatt hos våra sam-arbetspartners Swimshop och Tjernström Kiropraktik. Ange att du är medlem i föreningen vid din beställning för att utnyttja medlemsrabatten.


JOBBA EXTRA SOM SIMTRÄNARE

Vi söker ungdomar mellan 15-20 år som vill ha ett socialt och roligt extrajobb på kvällar och helger. För mer info klicka här


Följ oss på
Facebook!


Har du inte registrerat dig till vårt nyhetsbrev? Gör det här!


Våra samarbetspartners

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem hos oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.