Nyhetsbrev från Silverdals Kulle med senaste nytt. Se det i webbläsaren.

Nytt passagesystem

Vi har valt att investera i vårt passagesystem och installation av dörrautomatik har påbörjats. Portkoderna är snart ett minne blott och kommer istället att ersättas av dörrbrickor. Allt för att ge oss medlemmar mer bekvämlighet och ökad säkerhet i våra fastigheter. Jobbet förväntas vara klart runt månadsskiftet. Mer info kommer när installationen är klar.

Polislås

För er som anmält intresse för polislås så kommer ni att bli kontaktade i månadsskiftet för inbokning av installationsdag. Ni som fortfarande inte lagt er beställning, skynda er, det är ett riktigt bra erbjudande! Gäller fram till den 28/2.

Vill du vara med och påverka?

Vår bostadsrättsförening behöver alltid nya engagerade medlemmar. Är du nyfiken på vad vi i styrelsen gör eller funderar du över vad du skulle kunna bidra med? Skicka ditt mail till styrelsen@silverdalskulle.se

Nytt barnvagnsrum

Äntligen lite fler "parkeringsplatser"! Elrummet i M24 är numera ombyggt så att även barnvagnar får plats.


Boka in den 29:e maj i kalendern redan nu!

Årsmötet kommer att hållas i Tintomararummet, Sollentuna bibliotek den 29:e maj kl 19. Motioner skickas till styrelsen senast den 31 mars.


Utskickat av styrelsen för bostadsrättsföreningen Silverdals kulle.
Har du några frågor? Kontakta oss: styrelsen@silverdalskulle.se

Du får detta nyhetsbrev eftersom du äger en lägenhet hos oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Sent with Get a Newsletter