Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Upptäck fjäll, berg och stränder med Trailrunning Sweden

Trailrunning Sweden är redo för en ny trailsäsong. Vi vill fortsätta utveckla traillöpningen i Sverige och inspirera allt fler till att hitta ut i skogen och uppleva vår vackra natur till fots.

För dig som vill uppleva något alldeles extra rekommenderar vi årets trailresor. I månadsskiftet juni/juli kan du hänga med oss till Tandådalen för fjällöpning och i oktober väntar en Kroatienresa med fantastisk bergs- och strandlöpning.

Höstens nattlopp byts nu ut mot vinterlopp och den svenska trailkalendern fylls successivt på med nya utmaningar som väntar på dig.

Fjälläger SÄLEN 29 juni–2 juli 2017

Utvecklas som fjällöpare och upplev fjällets vidsträckta vyer. Förbered dig för höstens fjällmaratonlopp eller bara njut av milsträckt orörd natur. Boende i Tandådalen på genuina och lyxiga Gattarstigen med all mat serverad på bordet. På fjällägret träffar du nya löparvänner och lär av våra meriterade instruktörer.

Läs mer här

KROATIEN – Istrien 3–10 oktober 2017

Gillar du att springa i berg och längs stränder? Vill du uppleva nya miljöer och storslagen natur med milsvid utsikt? Hösten 2016 genomförde vi premiärresan till den kroatiska halvön Istrien. Det blev en dundersuccé! I höst har du chansen att uppleva Istriens vackraste platser och andra spännande äventyr under 8 dagar.

Läs mer härSvenska Trailgrupper

Några av oss njuter helst av våra löppass i ensamhet, medan andra hellre springer tillsammans med andra. För att hjälpa fler att komma i kontakt med andra löpare, skapar vi nu ”Svenska Trailgrupper” på Trailrunning Sweden. Läs mer och hitta din löpargrupp

instagramfacebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.