Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

STCC-premiär på Ring Knutstorp i Skånska Kågeröd 6 maj.

STCC och Attendance2 har tecknat ett nytt avtal för 2017, där Attendance 2 tar ett helhetsansvar för biljetter, publik och systemstöd. Avtalet innebär full leverans av alla Attendance2:s system order/säljsystemet ProPublik, Privatdatabasen/CRM ProPrivat och B2B-CRM ProPartner.

"Vi är mycket tacksamma för att få chansen att vara med att vidareutveckla STCC och dra nytta av de erfarenheter vi har från våra tidigare säsonger med STCC. Tack vare den stora förståelsen för systemstöd hos STCC ser vi dessutom möjligheter att utveckla och testa en del nya funktioner och integrationer med andra system. Vi har bland annat ”bäddat in” biljettförsäljning helt på STCC.se" förklarar Janne Ednertz VD och grundare på Attendance2 (klicka på länken för att se hur det ser ut).

"STCC står inför en mycket spännande säsong med nytt reglemente och bilar i STCC-klassen, nya banor och upplägg. Vi ser avtalet och samarbetet med Attendance2 som ett led i vår utvecklingsplan. ProPublik är ett system som ger oss minskad administration, bättre precision i leveransen och bättre service till våra kunder, tack vare den unika pottfunktionaliteten och flexibiliteten då det gäller att anpassa efter våra och kundernas behov. Vi hoppas att Attendance2 kan hjälpa oss att utveckla den publika delen och att vi tillsammans kan locka mer besökare till banor och hemsida" säger Daniel Sporre, marknads- och kommunikationsansvarig på STCC.


IFK Vänersborg sålde slut på Sommarbandyskolan på 24 timmar och fick lägga till ytterligare en vecka!

Tack vare vårt centrala avtal med Svensk Elitbandy har IFK Vänersborg fått möjlighet att testa ProPublik och ProPrivat.

IFK Vänersborg såg stora fördelar med ProPubliks "bokning och betalning" för sin sommarbandyskola, dvs att få in både bokning OCH betalning samtidigt. Den stora utmaningen tidigare år har varit att kontrollera och stämma av vilka som bokat och matcha det mot de som betalat. Detta tar mycket tid och kan ställa till det, då kunderna kunnat anmäla sig och blockat platser och sedan inte betalat, eller missat att ange uppgifter såsom namn etc.

Genom att kunderna anmäler och betalar i ett moment, med kort, bankdirekt eller faktura, eliminerar man den kontrollen helt och får dessutom in pengarna tidigare, samt slipper driva in eventuella fakturor. Det gör det också enklare för kunderna då allt är klart direkt och de kan få besked om att de har sin plats,

Självklart har IFK Vänersborg full transparens och kan själva hantera sina kunder i ”ekonomidelen” i ProPublik och vi kan även erbjuda delbetalning utan att det skapar mer administration. Så här såg länken ut.

Efterfrågan på årets Sommarbandyskola var så stor att den sålde slut på 24 timmar, och tack vare ProPubliks ”köfunktionaliet”, en funktion som fångar upp alla som bokat trots att det var slutsålt, kunde IFK Vänersborg enkelt se att det fanns underlag för att köra ytterligare en vecka, lägga upp den och maila till alla i kön att nu öppnas det för anmälan till ytterligare en vecka.

"Vi är mycket nöjda med ProPublik och hur det förenklat för både oss och våra kunder" säger Roland Olin som är lägeransvarig för sommarbandyskolan i IFK Vänersborg.


GULDBILJETTEN 2016 går till Örebro Hockey

För fjärde året i rad delar Attendance2 ut GULDBILJETTEN, ett pris som går till den person eller klubb som under 2016 på ett påtagligt sätt lyft publiksnittet, servicen och stämningen utifrån sina förutsättningar och villkor.

Vi är på plats i Örebro och Behrn Arena nu på lördagen den 18/2 då Örebro Hockey möter HV 71, för att högtidligt överlämna Guldbiljetten 2016.

Örebro Hockey tilldelades GULDBILJETTEN 2016, med motiveringen:

Örebro Hockey har genom en långsiktig satsning på publiken inte bara säkrat intäkter och upplevelsen utan också blivit ett etablerat SHL-lag med en ekonomi i balans.

I SHL är man i topp vad gäller beläggningsgrad, det vill säga publiksnittet i förhållande till maxkapaciteten i arenan. Örebro låg på imponerande 99% under säsongen 2015/2016 och ligger på över 95% under innevarande säsong, trots lite sämre sportslig framgång.

Många klubbar tittar på Örebro Hockey och anammar deras idéer och strategi vad gäller publikutveckling.

Förutom äran och priset får Örebro Hockey 30.000 kronor att nyttja från leveranser från publikutvecklingsbyrån Attendance2.

STOLTA GULDBILJETTVINNARE HITTILLS

2013 - Handbollsklubben IFK Kristianstad 
2014 - Hammarby Fotboll 
2015 - Villa Lidköping Bandy
2016 - Örebro Hockey


Med vänliga hälsningar

 

Janne Ednertz

+46(0)707 50 70 64

jan@propublik.se