Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

CoachWalk blir en del av Move Management

CoachWalk fortsätter att utvecklas i sin strävan att erbjuda det bästa till sina kunder och samarbetspartner genom att förenas med bolaget Move Management. Sammanslagningen innebär att både Move och CoachWalk förstärker och ytterligare utökar sin kapacitet och fårmåga att möta kundernas behov. Move är ett av de snabbast växande konsultbolagen i sin genre, med en tydlig värdegrund och koncept som lockar fram potentialen och kraften i varje människa. Vi på CoachWalk är stolta att få fortsätta vår utveckling tillsammans med alla nya kollegor på Move.  


Jonas Roth - VD på Move Management

 “Att CoachWalk nu blir en del av Move Management känns fantastiskt, säger Jonas Roth, VD på Move. Den kompetens och de kunder CoachWalk har blir ett fint komplement till Moves ambitioner och affärer."

 "Vi kan nu erbjuda våra kunder den allra högsta nivån och kvaliteten inom coachande handledning och coachning. Vi ser fram emot att utveckla CoachWalk Academy där vi kan utbilda, diplomera och coacha de som vill certifiera sig på olika nivåer inom coachning. Vi ser också hur CoachWalks kunder får ett breddat utbud med Moves erbjudande, med samma kvalitet, långsiktighet och omtanke som de är vana vid.” 


Natalie D'Andrea lämnar med varm hand över ledarskapet

För CoachWalks kunder innebär sammanslagningen flera nya och spännande möjligheter. Move, som är etalberat i flera orter i Sverige, skapar möjlighet för CoachWalk att bli rikttäckande. Den nya organisationen är betydligt större och vi ser att detta kommer att stärka och bredda CoachWalks nuvarande tjänsteerbjudande.

"Det känns tryggt att lämna över ledarrollen till Jonas. Som bolag har vi känt varandra länge och jag vet att vi har gemensamma värderinga som är grunden i våra verksamheter och kundrelationer. Det är en viktigt del för oss båda. Jag ser sammanslagningen som en fantastisk möjlighet för CoachWalk att växa i ny jord och med ett starkt stöd och engagemang från denna framgångsrika och mycket kompetenta organisation." säger Natalie D'Andrea, fd VD på CoachWalk.


Vi berättar om hur vi arbetar på MOVE

Se några av Moves konsulter berätta hur de arbetar med ledarskaps- och organisationsutveckling genom facilitering och coaching. 


Ramavtal med Malmö Stad inom Management & Leadership

CoachWalk har under hösten 2016 tecknat ramavtal med Malmö Stad inom fem områden: Grupputveckling, Ledningsgruppsutveckling, Organisationsutveckling, Chef- och Ledarutveckling och Chefscoaching och handledning. Nu har arbetet startat igång ordentligt och vi ser verligen fram emot att få fördjupa samarbetat och bidra till utvecklingen som Malmö Stad strävar efter i både ledarskap och organisation.


Kommande utbildningar våren 2017

Medveten Facilitering

Hur leder jag ett effektivt möte eller designar en workshop där alla deltagare är engagerade och delaktiga? Genom facilietring kan du skapa ett kreativt och lärande klimat där deltagarna tar ansvar för resultatet? 

Läs mer...

Coachande Handledning

Utbildningen är för dig som arbetar med coaching, ledarskap, utbildning, utveckling eller HR samt för alla som möter människor i sin profession som behöver utveckla sin relation med en tredje person.

Läs mer...

Här kan det ligga innehåll som är lämpligt i en sidfot. Exempelvis länkar till sociala medier.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.