Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nytt från Novasell februari 2017

Hej ##firstname##!

I helgen besökte jag ett köpcentrum. Det var helt översållat med reklam för saker jag kan köpa till mina nära och kära på alla hjärtans dag, för att visa att jag bryr mig om dem.

Så ska det förstås vara. Alla hjärtans dag är viktig för många handlare. Fast något skavde i mig, en känsla som jag inte riktigt kunde släppa. 

Jag uppmanades att köpa, köpa, köpa för att uppmärksamma dem som är viktiga för mig. Samtidigt kände jag mig inte alls uppmärksammad av dem som jag är viktig för. Butikerna alltså. Som kund vill jag känna att jag är viktigt för dem.

Därför innehåll gårdagens Veckans tips (finns i bloggen och sociala medier) en uppmaning att göra något för kunderna idag. Jag bad också läsarna att berätta vad de gör.


Vad gör jag själv?

Jag har aldrig gjort något särskilt på alla hjärtans dag, är det ärliga svaret. Nu ska det bli ändring, så jag hoppas på att få många bra idéer som svar till inlägget. Till dess börjar jag med det enklaste och mest självklara:

TACK! Tack du härliga kund för vårt samarbete. Tack också till dig, läsare och inspiratör, som bidrar med glada tillrop.


Du är förstås värd en present också

Presenter och alla hjärtans dag hör ihop. Därför bjuder jag dig som är Novasells kund på en helt gratis DISC beteendestilsanalys (en per företag). Med DISC får du veta din kommunikations-, ledar- eller säljstil och du får insikter i hur du övertygar andra.

Är du inte kund (än), så kan du förstås också göra DISC-analysen. Jag bjuder på en stor alla hjärtans dag-rabatt.

Skicka ett mail, så får du mer information och din analys!


Öppen utbildning

Personlig försäljning B2B

Vill du bli bättre på att sälja? Missa inte säljutbildningen på 2 dagar för dig som säljer till företag genom personliga besök. I kursen ingår en personlig DISC-analys och en drivkraftsanalys samt 1 timme individuell coachning.

Nästa kurs:
16-17 maj 2017


 

Vill du sälja mer till nöjdare kunder?

Slå mig en signal eller skicka ett mail!
Jag ser fram emot kontakten.

 

Hjärtliga hälsningar

Ingrid Alestig


facebooktwitterlinkedin

© Ingrid Alestig, Novasell AB. Skicka gärna nyhetsbrevet vidare till en vän eller kollega! Du kan också citera eller kopiera texter, ange då Ingrid Alestig, Novasell som källa.

Ska du byta e-postadress? Ändra här
Vill du avsluta din prenumeration?
 Klicka här.