Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Lightbox med vit kant, 399kr

Lightbox A4 - med vit kant

Lightbox i storlek A4 är den bästa detaljen i både barnens rum, i köket, vardagsrummet och en rolig detalj på kontoret. Ljuslådan i A4 kan du kan ha stående på bordet eller hänga upp på väggen. Du kan byta plats på bokstäverna och byta ut dem så du kan ändra meddelande så ofta du vill, 399kr.


Gör hemma-jordbruket enklare!

Med Table Garden behöver du ingen jord, gröna fingrar eller en massa utrymme. Istället för jord så gror fröna i ett naturligt pulver av röda alger. Fröna är redo för skörd inom 6-12 dagar och det behövs ingen vattning! Table Garden är ett växthus i porslin där du håller locket på de första dagarna för att fröna ska tro att de ligger och gror i jorden, sen lyfter du på locket och låter tiden göra sitt. Inom kort kan du skörda dina egna kryddor, 695kr.


Vilka är dina punkter att bocka av här i livet?

Poster Bucket list

En helt underbar personlig poster/print att hänga upp på väggen där hemma! Vilka är dina punkter att bocka av här i livet? Gör din egen Bucket List - eller, gör den tillsammans med den du tycker om, vad drömmer ni om? Kanske en Family Bucket List där alla i familjen tillsammans skriver ned vad man drömmer om att göra tillsammans? Titta på den varje dag, keep getting there! Du bestämmer själv den allra översta raden där vi i exemplet skrivit "sofia & christofer's". Du kan sedan fylla i upp till 10 meningar, håll dem korta för en snyggare layout, fr 345kr.


Handrullade chokladtryfflar i strut, 79kr

Får det lov att vara lite guldkant till kaffet? En lyxig pralin till tisdagskaffet. Det är såna små saker som kan göra skillnaden mellan en grå vardag och en som skimrar lite lätt i guld, 79krHar du några frågor?

Ring oss på telefon 0725-638179

Eller skicka ett mail till kundservice@room99.se


Adress

The Trendy Living / Room99

Luxorgatan 1

591 39 Motala

instagramfacebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.