Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Årets yogafest

2017 års upplaga av UppsalaYogar blir 18-19/3. Program kommer inom kort! Men räkna med en mängd olika yogapass utspridda över stan! 


7-års jubileum

I maj 2017 firar ShenDao 7 år!

13-14/5 kommer Veda Lila till oss och håller i en grundkurs i Ayurveda för dig som vill få verkligt bra redskap och förståelse för hur du kan ta hand om dig själv och stärka dina självläkande krafter, helt naturligt!

Läs mer här!

Tips från butiken!

Gurkmeja är en krydda som innehåller ett av de starkaste anti-inflammatoriska ämnen som finns. Den är flitigt använd i indisk matlagning och i ayurvedisk medicin för sina goda hälsoeffekter. Smaken är lite bitter och de positiva hälsoeffekterna ökar om den kombineras med svartpeppar, fett och uppvärmning, som i Guldmjölk.

'Guldmjölk' är din vän i vintern! En klassisk blandning av gurkmeja, ingefära och svartpeppar som du blandar med valfri mjölk till en kopp värmande dryck för att stå emot eller lindra förkylning och frusenhet eller som en kur mot ledvärk.
Gör din egen blandning eller prova en färdig! Kom gärna in i butiken och smaka en kopp av Sonnentors goda GurkmejaLatte!

Gurkmeja

Som krydda i mat eller för att blanda till ditt eget guldmjölkspulver. Gurkmeja har antiinflammatoriska egenskaper vilket kan ge lindring vid tex ledbesvär. 40 gr för 35 kr.

GurkmejaLatte Ingefära

Supergod variant på Guldmjölk! Spetsad med kanel, muskotnöt, kardemumma och saffran. Blanda med valfri mjölk och lite kokosfett eller ghee. Räcker till många koppar! 100% ekologisk. 60 gr för 99 kr.


GurkmejaLatte Vanilj

Guldmjölk med en mjuk vaniljsmak och spetsad med kanel, kakao och lakrits. Räcker till många koppar! 100% ekologisk.
99 kr för 60 gr.

Te med gurkmeja


Gurkmeja, grönt te, lakritsrot, kardemumma och citron. 100% ekologiskt. 40 kr/st eller 3 st för 100 kr.

Ekologiskt gurkmejapulver

Storpack ekologiskt rent gurkmejapulver, till matlagning och dryck. 550 gr för 199 kr.


Ayurvediska konsultationer med dr Sangeeta

Ayurvediska läkaren Sangeeta kommer fortsatt till ShenDao en gång i månaden för att ge individuella konsultationer kring hälsa och livsstil utifrån det ayurvediska perspektivet.

Sangeeta kommer till ShenDao 24/2, 24/3, 21/4, 5/5.

Har du frågor om konsultationen eller vill boka en tid gör du det via vårt bokningssystem här

Sangeeta pratar svenska.

Läs mer om Sangeeta på www.rasayana.se


Nästa nyhetsbrev: Vårterminens yogakurser - nya kursstarter!


facebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.