Smartfront nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Hej,
Välkomna till vårt nyhetsbrev nummer 1-2017.

Årets Innovatör 2016 känns bra. Vi har ännu inte vunnit men är ett av tre nominerade företag i Eskilstuna vilket gör oss väldigt stolta. Oavsett utgången visar nomineringen att SmartFront kan hjälpa många.

Adresslistan vi använder är kopplad till er roll som officiell person i en BRF. Den kan vara lite felaktig och berätta gärna om ni uppfattar vår information som påträngande så tar vi bort er adress.

Under hösten har vi utfört fyra tester hos SP i Borås med goda resultat. Syftet med testerna är att verifiera att våra fasader håller högsta kvalitet. Det har testerna visat.

Läs gärna om vårt samarbete med Paroc avseende brandsäker och fuktstabil isolering. Även om de projekt som pågår just nu..
Vill ni genomföra några arbeten i år bör ni ta lite snabba beslut. Leveranstiden på framförallt fönster börjar bli lång. Erfarenhetsmässigt ser vi att en bra och tydlig dialog plats hos er snabbar på processen.

Låt oss hoppas att ni tar er tid och läser denna information. Vi vill ge er kunskap och underhållning så missa inte vår animerade film.

Vi finns nära dig om du vill ha ett förutsättningslöst besök.

Vänligen

Stefan Forsberg Projektledare SmartFront


Nyhet! SmartFrontlösning för er som bytt fönster

Den här fastigheten har nyligen bytt fönster men inte gjort något åt fasad eller ventilation. Ägaren är byggnadskonstruktör och tog kontakt med oss för att hitta en lösning på hans stora energiförbrukning. Vi har nu genomfört en SmartFrontinstallation med mycket bra luftflöden och en behaglig ljudnivå i kanaler. Denna pilotmodell är nu OVK godkänd och vi kommer att lansera den "evolutionen" under våren. Har du ett hus som behöver fasadrenoveras med dålig värmeåtervinning / ventilation hör gärna av dig så vi säkert lösa saken. Maila ditt intresse till info@smartfront.se så kommer vi till er och resonerar.


En fasad före och ....

De boende hade stora problem med hög energiförbrukning och ett dåligt boendeklimat. Vi har monterat ner eternitskivorna flyttat ut fönstren 18 cm och tilläggsisolerat. 

Ett Fläkt Woods FTX aggregat har monterats och vinden är isolerad. Tyst, frisk luft, varmt på vintern, svalt på sommaren och låg enegiförbrukning är resultatet

Nominerad till Årets Fasad 2016 

...och efter

Under byggprocessen använde vi en unik montagelösning av fönstren. Det innebär att vi stör de boende i liten omfattning. Observera att smygarna inte blir "djupa". På bilden återstår trappbytet och elarbeten.

Om det är snyggt är en subjektiv fråga men vi är väldigt stolta över resultatet.
Ring Stefan för ett besök hos dig 070-241 70 15


Vad är SmartFront och hur kan det bli så stora besparingar ?

Smartfront är en renovering där fönster byts, fasaden tilläggsisoleras, vinden isoleras och ett FTX aggregat monteras. Patenterat och testat av SP i Borås.
Fördelar:

  • Spar upp till 80% av energikostnaden
  • Minskar negativ miljöpåverkan
  • Stör de boende minimalt vid montage
  • Förbättrad boendemiljö
  • Minskning av radonhalten
  • Ökad värde på fastigheten
  • Litet underhåll de närmaste 45 åren

Mer fakta här Smartfront/så fungerar detSmartFront-The Movie

Titta gärna på vår beskrivande animerade film.
Underhållning finns här SmartFront- The movie


Det blir dyrare att läcka energi. Läs Boverkets förslag som troligen klubbas 24/2.


Årets Innovatör 2016

I julhelgen fick vi veta att vi är nominerade till Åretrs Innovatör 2016 i Eskilstuna. Oavsett utgången så är vi mycket stolta att kunna bära vidare tradtionen med innovativa Eskilstunaföretag. Ett kanske du umgås med varje dag..Assa.


Vad kan du tjäna med SmartFront?

Här kan du beräkna vad Ni spar i energikostnader i er fastighet.
Klicka här och beräkna din besparing


Besök Hägersten Stockholm


Projekt i Solberga, Hägersten

Öppet hus i Solberga i mars. Håll koll, mer info kommer. Vill Ni besöka oss innan mars så maila stefan@smartfront.se så hittar vi en tid.

Här har vi ett projekt som är utsatt för buller och smuts i och med sitt läge bredvid E20/E4. I de här tre fastigheterna kommer de boende få en ren luft och minskad ljudstörning från vägarna runt husen. Vi hoppas att de boende sover bättre och vi vet att de kan andas frisk luft inomhus.

Bilden visar rördragning innan isoleringen.

 Läs gärna mer om frisk luft här

 

Brand i hus är aldrig bra! Inte heller fukt...
Stenull från Paroc använder vi alltid för att ge dig ett tryggt hus. Läs gärna mer om brand här på Parocs hemsida.


Solceller installerade i fastigheten vi sitter i

Vi har i dagarna slufört installationen av solceller i vår fastighet i Eskilstuna. Ungefär 70 % av elförbrukningen kommer att produceras av solen framöver. Ni som kunder kommer också att få tillval där ni kan välja att difta ert fläktaggregat med solceller.

EcoKraft är vår partner i detta och berättar gärna mer om hur det fungerar eller maila mig, stefan@smartfront.se


Tack för att du väljer att ta del av vår information. Synpunkter, offertförfrågningar, vill ni boka besök av oss? Maila oss mycket gärna på info@smartfront.se.

Vi ses // Smartfronteamet


Smartfront / Front AB
Mått Johanssons  Väg 38
Box 544, 631 07 Eskilstuna
Telefon: 016-171130

Front RK AB c/o Kolonien
Dialoggatan 16, 1tr
126 26 Hägersten
Telefon: 08-410 747 40

   Mail:info(at)smartfront.se

    Hemsidor: www.smartfront.se
www.front.se
   
 

facebooklinkedin

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.