Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

NYHETSBREV JANUARI 2016

Vi firar 10-års jubileum

I år firar vi 10 år med Ca-Ma-Mo's kennel. Vi hoppas att ni alla har fått vår kalender för 2017 i posten. Om ni inte har fått den så hör av er. Tack för alla mejl, sms och delningar på facebook som vi fått för kalendern. Nu ska vi fortsätta året med nya aktiviteter.

AKTIVITETER

Inofficiell utställning i Sätila den 25 februari, anmälan senast 9 februari. Vi kommer att åka hit så hör av er om ni är intresserade av att hänga på.

Länk till uts

Söndagen den 26 feb är det valptitt + fika hemma hos oss. De som vill träffa Mait kan göra det samtidigt.  Mait har varit verksam som medium och djurkommuni-katör i 20 år. Hon vill få människor och djur att må bättre och hjälpa till att lösa problem mellan djur och människor.

Läs mer om Mait

Anmäl er här

Den 12 mars är det ögonlysning på Hallands Djursjukhus i Slöinge. Kostnad 475 kr/hund. Detta är för de hundar som är tre år eller äldre och inte har ögonlyst någon gång samt för de hundar som blir 7 år och inte har ögonlysts de senaste 2 åren. Anmälan till Marina.

Klicka här

BLOGG

Nu har vi valpar - Valpkull K

Nu är valparna 5 veckor gamla och det börjar hända mycket i lådan. På bloggen finns mer info om valparna. Där finns även fler bilder. Mamma till denna kullen är Hera som är dotter till Dhari och pappa är Atlas som är son till Whilma och Acimo. Rakt igenom "våra" hundar.

Året som gått -2016

Här på bloggen kan ni läsa om vad som hänt under 2016.

Blogg

Vi hoppas på att få möjlighet att träffa så många av er det bara är möjligt under detta året. Utan er hade vi inte haft möjlighet att få födda upp dessa fantasktiska hundar och lärt känna alla er fantastiska valpköpare. Vi hoppas ni vill vara med och fira med oss i år. Vi kommer att bjuda in till en kennelträff i slutet av sommaren. Kom gärna med ideer vad vi ska hitta på då.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.