Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nytt år - Nya smaker!

I Korea firar man nyår enligt konfusianistisk tradition vid lite annan tid än i Sverige. Den 28 januari börjar tuppens år och det firar vi hela helgen 27-28 januari med massa champagne med spännande smakrikt tilltugg. Dessutom är det snart alla hjärtans dag och kärleken är ju väl värd att fira den med! Dessutom kommer vi ha en speciell winemakers dinner på Namu. Så mycket spännande som händer hos oss på det nya året!  

Champagne-time! Fira koreanskt nyår 27-28 Januari med oss!

Välkomna att skåla in tuppens år 2017 hos oss på Namu! Nu till helgen, 27-28 januari firar vi med extra bra priser på champagne (95kr/glas och 495kr/flaska). Vi bjuder alla som dricker champagne på något litet naggande gott smakprov från Korea. Så ta med vännerna och fira med oss! Gäller hela koreanska nyårshelgen! Går så klart att glida förbi för bara champagne eller någon av våra grymma cocktails om man inte vill äta full middag hos oss. 

 

Alla Hjärtans Dag!

14 Februari är det Alla Hjärtans Dag. "Saranghae" betyder "jag älskar dig" på koreanska och hos oss kan du fira kärleken med en specialmiddag komponerad för dig och den du tycker om. Denna kväll serverar vi en extra kärleksfull trerättersmeny full med koreanska smaker för 395 kr per person, går så klart även att få vegetarisk. Ingen à la carte denna kväll.

Boka bord på www.namu.nu eller skicka oss ett mail på info@namu.nu (kan vara bra om du har några speciella  förfrågningar för att överraska din kärlek med)

 

Winemaker´s dinner 7/2 med Dr Loosen

På Namu älskar vi riesling! Med sin fina balans mellan fruktighet och syra passar vin på denna druva utmärkt tillsammans med många av våra smaker. Dr Loosen från Mosel är en av de främsta på just riesling och vi är stolta att kunna presentera vår mat-och vinkväll tillsammans. En helkväll dricker vi utvalda viner från denna spännande producent och äter många av Namus nytänkande koreansk-skånska rätter därtill. Naturligvis är Dr Loosen på plats och berättar allt om sina viner och mer därtill. 

1295kr per person för 4 rätter, aptitretare och många av Dr Loosens viner.

Boka på www.namu.nu eller maila oss på info@namu.nu. Glöm inte att nämna "Dr Loosen"!  

Nya lunchrätter med mycket Korea på Namu

Med det nya året har vi också nya rätter på vår lunchmeny på Namu. Lite mer Korea och som alltid mycket smak!

Bibimbap är vår klassiker som vi alltid har på lunchmenyn. Går att få med dragen bulgogioxe eller vegetarisk med friterad tofu. Båda väldigt uppskattade av våra gäster!

Dessutom har vi nu varje vecka en Ramyun (koreansk nudelsoppa med hemkokt mustig buljong och en massa god topping) samt en Bokkum (koreansk wok, går att få både vego och med kött/kyckling som tillägg) som kan variera beroende på säsongens råvaror och kockarnas inspiration.

Bibimbap eller Ramyun 125kr, Bokkum vego 115kr.

Vi bjuder alltid på soppa och en kaffe eller te på maten. Hjärtligt välkomna på en smakrikare lunch med starka influenser från Korea! 


Vi vill skapa en oförglömlig kväll för er!

Vi tar gärna emot större sällskap och ni kan även abonnera hela eller delar av Namu om ni önskar. Vi arrangerar även event med mat i fokus och kan ta emot upp till 100 gäster. Vi kan även ordna maten till er fest/ert event. Kontakta oss på info@namu.nu så går vi tillsammans igenom hur vi kan skapa en oförglömlig kväll tillsammans!

Hjärtligt välkomna!

Hälsar Jennie och Team Namu


www.namu.nu

Facebook: restaurangnamu

Instagram: namurestaurant

Namu, Landbygatan 3, 211 34 Malmö

Tel: 040-121490

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Sent with Get a Newsletter