Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

Operapaket

Weekendepaket

Den 15 juli har operan på Läckö Slott premiär. I år spelas "En turk i Italien" av Rossini som innehåller virvlande toner, äktenskapstrassel, spådom och en mycket stilig furste. Njut av god mat och en härlig operaföreställning. Välj om du vill bo över natt eller bara komma över dagen. Läs mer här!

Kom och njut av en härlig helg i Lidköping med 2-rätters middag, shopping och övernattning. Här finns unika butiker med handplockat sortiment kombinerat med kedjebutikernas välkända utbud, dessutom är det stor torghandel varje lördag på Nya stadens torg. Läs mer här!


Boka stuga

Nu är det dags att boka din stuga i Destination Läckö-Kinnekulle inför vår och sommar. Vi förmedlar ett 20-tal stugor som är belägna runt om i destinationen bland annat på Kinnekulle, Kållandsö och i Lidköping. Läs mer och boka din stuga här!


När världen kom till Lidköping

Joe Labero - A Magic World

Vårrundan Kinnekulle

Fram till och med 30 april visas utställningen "När världen kom till Lidköping" på Rörstrand Museum. I utställningen lyfts några röster från människor som kom till Lidköping med anledning av att ALP, Aktiebolaget Lidköpings Porslinsfabrik, och senare Rörstrand erbjöd arbete. Läs mer här!

Han har förbluffat människor över hela jordklotet med förtrollande gåva och nu är han äntligen tillbaka med en ny magishow på svensk mark – för att fira 30 år som magiker. Den 6 april kommer han till Sparbanken Lidköping Arena. Så kom och se en av planetens skickligaste illusionister. Läs mer här!

Den 6-7 maj är det dags för årets upplaga av Vårrundan Kinnekulle. Under dessa dagar slås dörrarna upp hos bland annat konstnärer, hantverkare, caféer och restauranger som är verksamma på Kinnekulle. Det blir också musik och guidadeturer. Kom och upplev våren på Kinnekulle du också. Läs mer här!


Patron ska bada!

Diggiloo

Den 28 juni har Esplanadteaterns sommarfars "Patron ska bada!" premiär på Närebo gård och spelas till och med 16 juli. Inte alla gillar att Patron bygger ett badstuga på sin tomt och det visar sig att alla hans vänner inte alltid håller sig på rätt sida lagen. Läs mer här!

Den 30 juli kommer Diggiloo turnén tillbaka till Läckö Slott efter några år på andra orter. Kom och se artister som Ace Wilder, Linda Bengtzing, Jessica Andersson, Magnus Carlsson, Thomas Di Leva och Oscar Zia. Det blir ett högtryck du sent kommer glömma. Läs mer här!


Facebook & Instagram

Gilla, följ och upplev Destination Läckö-Kinnekulle och ta del av nyheter, upplevelser, evenemang och spännande erbjudanden:

Facebook
Instagram


Destination Läckö-Kinnekulle AB

Nya stadens torg, Gamla Rådhuset

531 31 Lidköping

Tel: 0510-200 20, E-post: info@lackokinnekulle.se

www.lackokinnekulle.se