Nyhetsbrev med siste nytt fra Stovner Bruks`n. Problemer med å se det? Se det i webleseren.

Nytt år, nye muligheter

Hei nå er aktivitetene for bruks i 2017 klar, du finner aktivitene i kronologisk rekkefølge på høyre side.

Her bør det være noe for enhver smak. Av høydepunkter kan det nevnes at vi har hentet storfint besøk fra Sverige, hvor vil blant annet får Benny Steen til å holde kurs i brukslydighet for oss. I tillegg kommer Jan Gyllensten for å holde et sporkurs for oss.

Vi fortsetter som vanlig med partitreninger i både spor, feltsøk, rundering og brukslydighet og tar også vår andel av stevner.

Vi arrangerer feltcup nå lørdag 21. januar og denne er blitt flyttet til Maridalen, ved Sandermosen stasjon. Les mer her

 

Sjelden anledning - sporguru Jan Gyllensten kommer

Vi har glede å av å invitere til sporkurs med Jan Gyllensteen. Kurset er beregnet på de som er godt igang med sportreningen og ønsker hjelp med videreutvikling og evt. problemløsning.

Gyllensten har i sitt arbeid som hundefører, instruktør og utdanningsleder i over 25 år ved politiets hundejeneste, unik erfaring med trening og bruk av hund i tjeneste. Spor er en av de viktigste oppgavene for en politihund og Jan ansees å være en av Sveriges fremste instruktører når det gjelder sporarbeid.

Kurset består av en kveld med teori og 2 dager praktisk trening. Det er deltagerbegrensning på den praktiske delen, men teoridelen er åpent for flere.

Les om sporkurset (teori og praksis) her.

Les teorikvelden her


Kurs i fremmadsending over 3 lørdager start 18. februar

Fremmadsending er en viktig øvelse som kommer først i klasse B i konkurranseprogrammet. Dette er imidlertid en øvelse som det tar langt tid å lære inn og det anbefales å starte innlæring tidlig.

Vi tilbyr kurs med Hilde Hov som går  over 3 lørdager, totalt 12 timer og dette kurset tar for seg både nyinnlæring, men også problemløsning dersom du er kommet skjevt ut i innlæringen.

Les mer om kurset og meld deg på her

Kurs i feltsøk 25.-26. mars

Feltsøk er en viktig øvelse i brukskonkurranser og inngår i både spor og runderingskonkurranser. Ved siden av å være et viktig konkurranseelement er det også en øvelse de fleste hunder elsker og gir rask aktivisering av hunden.

Vi tilbyr kurs i feltsøk med Anne Gry Øyeflaten. Forutsetningen for å være med på kurset er at hunden kan hente gjenstand og levere til hundefører.

Les mer og meld deg på kurset her

Ønsker du en ny tittel på hunden din?

Vi arrangerer ferdselsprøve 25. april og i den anledning har vi satt opp et forberedende kurs til ferdselsprøven 17.-19. mars. Instruktør på kurset er Morten Hansen og hensikten med kurset er å forberede deltagerne mot gjennomføring av selve ferdselsprøven 25. april.

Bestått ferdselsprøve gir tittel BH til stambokførte hunder. Det er også et krav om mentaltesting av hund for å starte i bruks fra klasse C og oppover og bestått ferdselsprøve anses som tilstrekkelig. Det anbefales et nivå lydighet på tilsvarende bronsjemerkenivå på hundene som skal delta på dette kurset.

Les mer om kurset her

Aktiviteter 2017


Husk at dersom du deltar på klubbens partitreninger eller trener i hallen, må du huske å starte for Stovner dersom du skal konkurrere innen bruks.

facebook

Har du husket å betale trenings-avgiften for halltrening ?
Perioden 01.01. - 30.06. hadde forfall 01.01.


Du får dette nyhetsbrevet fordi du står på vår mailingliste fra tidligere aktiviteter eller fordi du har registrert deg som mottager av vårt nyhetsbrev.

Ønsker du å avslutte ditt abonnement, klikk her