Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Det händer Hemma hos Martha & Anders

Vi vill vara en mötesplats för tanke- och idéutbyte och en källa till inspiration – här på gården träffas människor för att prata om nya vägar till ett hållbart liv. Som sagt, stora ambitioner, men också väldigt hög trivselfaktor . Välkommen att bli en del av helheten.


Kurser & yogaretreat våren 2017


Magiska runor & heliga platser 28-30/4. Väntelista!

Under dessa kursdagar i den mag-iska Tiveden (= Tyrs skog) under-söker vi på djupet runornas väsen och inne-boende kraft. OBS! Kursen ges på engelska 21-24 september. Läs mer.


Utveckla din intuition & mediala sida 31/3-2/4

Vill du bli mer lyhörd för ditt under-medvetna och känna en starkare tillit till din intuition? Vill du lära dig att ta del av naturens kraft och helande förmåga?  Läs mer.

Upplev skön natur & yoga i Tivedens skogar 5-7/5

Finn skogslugnet under tre dagar i maj med bl a lugn hatha & yinyoga i kom-bination med andningsövningar och mindfulnessträning, vandring där fot-bad i sjön ingår, att bara vara mm.
Läs mer.


Yoga & naturupplevelser 25-28/5

Här ges du möjlighet att använda yoga och natur som läkande krafter, det hjälper dig att finna din egen inre kärna av lugn och ro att ta med in i din vardag. Genom att du själv är i balans skapas balans i din vardag. Läs mer.


Ettårig utbildning i ekopsykologi 2017/18

"Jorden är själens hem" är en längre sammanhållen utbildning i ekopsykologi. Under ett år fördjupar du dig i ekopsykologins olika aspekter genom praktiska och teoretiska studier. Utbildningen låter dig utforska och uppleva naturens intelligens och läkande kraft och ger dig möjlighet att återfinna en mer besjälad relation till Jorden och till ditt eget liv. Du får kraftfulla ekopsykologiska verktyg att använda i omställningen till ett hållbart samhälle.

Utbildningen sträcker sig från 15 aug 2017 till 22 juli 2018 med fem kurstillfällen, som alla hålls i Tiveden. Läs mer.


Vandra & bo i Tiveden

Nära Tivedens nationalpark med vandring i orörd och vild natur, bor du helt ekologiskt på vår gård. Vi erbju-der boende med självhushåll från 15 juni fram till sista oktober. Ta med familjen eller kompisarna. Läs mer.


Yoga drop-in på onsdagar

Med start 1:a mars leder Anders ett yogapass med kundaliniövningar onsdagar kl 19-20. Inga förkunskaper krävs. Kom i bekväma kläder. Yoga-mattor och fårskinn finns att låna. Pris: 70 kr.  Läs mer.


Besök gärna vår hemsida, www.marthaochanders.se och följ oss på Facebook.


© Hemma hos Martha & Anders | martha@marthaochanders.se| www.marthaochanders.se

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.