Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Seminarium den 8 februari - Kom och diskutera hur vi löser kompetensbristen i branschen!

Den 8 februari arrangerar vi ett seminarium, tillsammans med Fasticon kompetens och Fastigo, på temat Hur löser vi kompetenskrisen i samhällsbyggnads-sektorn?

Moderator för dagen är Tomas Ernhagen, chefekonom på Fastighetsägarna.

I panelen för att diskutera detta viktiga ämne finner ni Lena Nyquist, FUs verksamhetschef, Mona Finnström, Fastigos vd, Jonas Gustavsson, koncern-vd Fasticon, David Finch, branschstrateg samhällsbyggnad Arbetsförmedlingen samt Susanne Åhlén, vd Fasticon Kompetens.

För mer info och anmälan, klicka här!


Fler testcenter och testenheter kan nu validera i FAVAL

FAVAL Validering AB har tecknat avtal med ytterligare testcenter och testenheter. Det gör att vi nu kan validera mot intyg eller kompetensbevis på fler än tio orter i Sverige, från Malmö i söder till Umeå i norr.

Här hittar du vilka testcenter och testenheter som är ackrediterade. Passa också på att titta på filmen om FAVAL!


FU håller seminarium på Bazar

Den 9 - 10 februari arrangerar Länsstyrelsen i Stockholm Bazar 2017 en utbildnings- och rekryteringsmässa på Kulturhuset i Stockholm.

FU kommer att hålla ett öppet seminarium för mässbesökarna torsdagen den 9 februari, kl 11-12 på temat Fastighet – Framtidsbranschen för dig!


Nu söker vi en erfaren projektledare

Till FUs kansli söker vi nu en erfaren projektledare för ett nytt projekt som ska syfta till att utveckla regionala stödfunktioner mellan skola och arbetsliv inom yrkesutbildning.

Läs mer och ansök senaste den 3 februari!


FUs kansli

Har du frågor eller synpunkter kan du kontakta oss här. Följ oss gärna på MyNewsdesk, Facebook,  Linkedin och på Twitter: @FastUn2012!

Vi tryggar branschens framtid!

Fastighetsbranschens Utbildningsnämnd (FU)
 Sveavägen 31, 5 tr, 111 34 Stockholm

info@fastun.se 08 - 564 80 650 www.fastun.se

Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.