Välkomna till en ny simtermin! Problem att visa nyhetsbrevet? Se det i webbläsaren.

NYHETSBREV JANUARI 2017


VÄLKOMNA TILL EN NY TERMIN

Nu är vårterminens simning igång i alla våra verksamheter och det glädjer oss att så många vill simma!

Under uppstartsveckan välkomnade vi drygt 1 200 barn och ungdomar till sina första simlektioner och träningar för terminen.

Simundervisningen har kommit igång bra och det finns några platser kvar för både barn och vuxna som vill simma! Här hittar du lediga platser.

I samband med terminsstarten lanserade vi vår nya hemsida. Vi fyller på med information kontinuerligt och tar gärna emot förslag och synpunkter från er medlemmar.


FÖRÄLDRAMÖTE SIMKUNNIGHET

På måndag den 30/1 kl. 18:00 är det föräldramöte för alla som tillhör Simkunnighet, alltså nivåerna Baddaren-Teknik 2.

Mötet kommer att hållas av Kim och Eva som ansvarar för verksamheten. De kommer att informera om terminen, hur vi arbetar och svarar på eventuella frågor. Mer information om föräldramötet.


BLI 2020-SUPPORTER!

Spårvägen Simförening söker privatpersoner, företag och samarbetspartners som vill vara med och stötta vår fortsätta satsning på att utveckla vår verksamhet, från simkunnighet till OS! 

Nu kan du som privatperson eller företag vara med och stödja simkunnighet och simidrotten. För 2 020kr per år blir du 2020-supporter och får därmed:

  • exponering på vår hemsida samt nyhetsbrev
  • inbjudan till träffar med 2020-klubben

Läs mer och bli 2020-supporter här


DINA MEDLEMSFÖRMÅNER

Som medlem i klubben har du 10 % rabatt hos våra sam-arbetspartners Swimshop och Tjernström Kiropraktik. Ange att du är medlem i föreningen vid din beställning för att utnyttja medlemsrabatten.


DAGS FÖR UTMANAREN POAKL 1 & 2

Utmanaren är ett kul tillfälle att prova på tävlingsmomentet och följa sin utveckling. På varje simsätt finns tre stipula-tionstider: brons, silver och guld. Alla simmare får diplom - oavsett om stipulationstiden har uppnåtts eller ej. Alla som deltar är vinnare!

Simmare i Hajen 1-2, Teknik 1-2, Medley, Träningsgrupp samt Paratävling får delta. Utmanaren går den 12 februari i Spånga Simhall.Läs mer och gör anmälan här.


VÄLKOMNA

Vi vill passa på att välkomna våra nyanställda simtränare Erika Gardelin och Kristoffer Wallenbro. De är tidigare tävlingssimmare
och har under flera termin-er arbetat ideellt i föreningen.


ÅRSMÖTE

Spårvägen Simförenings styrelse sammankallar till årsmöte den 7 mars på kansliet i Vällingby. Mer info.


KANDIDATER TILL STYRELSEN

Valberedningen har nu påbörjat sitt arbete kring ledamöter till föreningens styrelse.
De utses i samband med årsmötet den 7 mars. 
Anmäl kandidater till: johannameherlin@gmail.com
frida.gronvall@sparvagensim.se 
erik@trybom.se


JOBBA EXTRA SOM SIMTRÄNARE

Vi söker ungdomar mellan 15-20 år som vill ha ett socialt och roligt extrajobb på kvällar och helger. För mer info klicka härFölj oss på
Facebook!


Har du inte registrerat dig till vårt nyhetsbrev? Gör det här!


Våra samarbetspartners

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem hos oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.