Du läser just nu om det senaste och hetaste från Emeet. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Helsingborg 5 aprilGöteborg 14 september | Stockholm 19 oktober 


Emeetdatumen för 2017 klaraUnder 2016 har e-handelskonferensen Emeet dragit fulla hus i Helsingborg, Göteborg och Stockholm, och eftersom alla tre events har lockat en stor andel besökare från närområdet står det klart att det under 2017 blir en favorit i repris. Årets första Emeet kommer att gå av stapeln i Helsingborg den 5 april, och efter sommaren går turnén vidare till Göteborg där Emeet äger rum den 14 september och Stockholm där det blir ett Emeet den 19 oktober.

 

- Att ta Emeet utanför Stockholm visade sig vara ett lyckat drag som uppskattades av många besökare. Nästa år hoppas vi att ännu fler e-handlare tar chansen att delta när e-handelskonferensen kommer till en stad nära dem, säger Sanna Thurdin, eventchef på Ehandel.se. 

 

Fredagen den tredje mars kommer vi att släppa biljetterna till årets första Emeet, Helsingborg. 

 


Gmeet 8 mars - Göteborg

 

En nyhet för 2017 är att Ehandel.se för första gången kommer att arrangera ett event bara för kvinnor. Det har fått namnet Gmeet. Nu kan vi äntligen avslöja att det ska äga rum i Göteborg. Eventet kommer att ske den 8 mars, det vill säga på internationella kvinnodagen. 

 

- Gmeet är ett event enbart för kvinnor som är verksamma inom e-handel. Vi vill skapa en heldag med inspirationsföreläsningar och nätverkande. Evenemanget har som syfte att uppmuntra till interaktion och dialog kring utmaningar och framgångstips inom e-handel, säger Sanna Thurdin, eventchef på Ehandel.se.

 

Vi har förhoppningar om att nästa vecka kunna öppna biljettluckan till detta populära event. Priset per biljett är endast 395 kr. För uppdaterad information gällande Gmeet, läs här. 

 

Vi kan redan nu avslöja att en inspirationsföreläsare som kommer att delta på Gmeet är Pingis Hadenius. Hon har en bakgrund som civilekonom och journalist bland annat som chefredaktör och aktieanalytiker. Idag är hon entreprenör och driver bolagen Economista, Löwengrip Care&Color och Flattered AB med Isabella Löwengrip.


- Vi har fått en otrolig respons från både tidigare och nya partners gällande medverkan 2017. Vi känner en stolthet över att få presentera riktigt relevanta leverantörer under året som väljer att stötta svenska e-handels framtid. Det visar sig bland annat i att partnerplatserna är fullbokade för Helsingborg och det är högt tryck på de återstående sponsorplatserna, säger Zophia Karlsson, försäljningschef på Ehandel.se. 

 

Zophia Karlsson
Partneransvarig 

✉ zophia@ehandel.se
☎ 0709-367 040

Talisa Tibblin 
Sälj- och
eventkoordiator
talisa@ehandel.se

☎ 0704-080 322


"Långt gångna planer på Emeet Nordic"

Som Sanna Thurdin avslöjade i det senaste avsnittet av Ehandel.se Podden övervägs just nu också möjligheten att anordna minst ett Emeet utanför Sverige, och diskussioner förs för närvarande med flera nordiska länder.

 

- Vi har långt gångna planer på ett Emeet Nordic, men jag kan tyvärr inte avslöja mer i dagsläget, avslutar Sanna Thurdin.


Har du några frågor?

Kolla in Emeet.se för löpande information om kommande konferenser. Under 2017 besöker vi Helsingborg, Göteborg och Stockholm.

Har du några frågor är det bara att kontakta mig på:

✉ sanna@ehandel.se
☎ 0708-123 095

Sanna Thurdin
Sanna Thurdin, Eventchef

Emeet i sociala medier:

facebooktwitterinstagram

Du får detta nyhetsbrev eftersom du ansökt om biljett till Emeet eller är medlem på Ehandel.se. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här. (avslutar alla utskick från Ehandel.se)