Vårens program

Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Feldengoods nyhetsbrev nr 1 - 2017

Hej ##firstname##

 God fortsättning. 

Nytt år innebär ibland nya förutsättningar och så är fallet för Feldengood. Som du förmodligen vet så har vi haft ett längre uppehåll i vår verksamhet under hösten och vårt samarbete med landstinget har också upphört. Du kan läsa mer om det senare här.

Nystart
Från och med 9 januari tar vi emot individulla klienter igen, men vi gör det nu i hemmet här i Malmö. Så det går bra att boka tid för individuella lektioner redan nu. Bara skicka ett mail.  

Helgkurser
För övrigt så blir det en hel del helgkurser under 2017 vilket du kan hitta på hemsida. 

"Allt hänger samma"
Årets första kurs blir i Malmö 21 - 22 januari. Det finns fortfarande några platser kvar och om du anmäler dig före 5 januari så får du lite rabatt på priset. Mera info hittar du här.

Skulle det inte passa denna helg så är du välkommen till Stockholm 22-23 april

Dessa båda kurser är det man kan kalla typiska feldenkraiskurser, just dessa fokuserar på hur alla våra kroppdelar hänger samman, hur tankar och känslor påverkar oss. Hoppas vi ses.

Löpning och Feldenkrais
En lite annorlunda kurs blir "Den medvetna löparen"
Löpning har länge varit ett av mina stora nöjen och intressen, jag har genom åren haft många feldenkraiskurser för löpare och i vår är det dags igen.

Vid två tillfällen under våren/sommaren kommer jag tillsammans med en av Sveriges bästa långdistanslöpare David Nilsson att genomföra denna kurs där vi varvar Feldenkraislektioner med löpteknik.

Vill du bli en bättre löpare är det kursen för dig. Antingen du är ung eller gammal, nybörjare eller elit så kan du bli bättre. Det blir en kurs i Skåne 7 - 9 april och en kurs på Öland 16 - 18 juni. 

Kursen i Skåne kan du anmäla dig till redan nu, när det gäller Öland är inte alla detaljer klara än. 

Här kan du läsa lite jag skrivit om löpning och Feldenkrais.

Feldenkraisa i Malmö
Liksom i höstas så kommer jag inte att ha några regelbundna kvällskurser här i Malmö men det finns möjligheter ändå. Med start 9 januari kan du på måndagar Feldenkraisa i Malmö under ledning av Bo Håkansson, Maria Kjellberg och Veronica Danielsson. Och vem vet kanske rycker jag in någon gång.

Ha det bra och missa inte anmälan till "Allt hänger samman" i Malmö, helst före 5 januari.

 Det var allt för denna gång. Dela gärna nyhetsbrevet med dina vänner!
Följ oss på facebook där vi lägger ut info varje vecka.
Hälsnigar Göran
www.feldengood.se
https://www.facebook.com/Feldengood

facebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.