Nyhetsbrev med senaste nytt från SteelTech. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Johan Wahlström utbildar personalen vid NÄL i Trollhättan på den nya banddiskmaskinen.

 

Marknadens tystaste banddiskmaskin till NÄL i Trollhättan

Storköksinnovationer har sålt och SteelTech har tillverkat, levererat och installerat en ny 3-tanks banddisk från Electrolux som är perfekt anpassad till behovet hos NÄL, Norra Älvsborgs Länssjukhus. 

Läs mer >>


Kontinuerlig drift av brickor med nya HR4

Vid projektering av diskrum är logistik, flöde och ergonomi ledorden för att få en så bra lösning som möjligt. Diskpersonalen skall ha en bra arbetsmiljö med få tunga lyft och disken skall sorteras rationellt och effektivt. En optimal lösning bygger på att diskrum och restaurang ligger i anslutning till varandra. När dessa ligger skilda åt blir logistiken mer komplex. 

Läs mer >>


På bilden syns Björn Sjölin, VD SteelTech, tar emot diplomet som är beviset för en lyckad ISO 9001-certifiering, av Evert Larsson, VD A3Cert. Till höger i bild, Jürgen Lundqvist, kvalitetschef på SteelTech och ansvarig för certifieringsprocessen.

 

SteelTech certifierade enligt ISO 9001:2015

Nyligen erhöll representanter för SteelTech i Alingsås AB sin certifiering gällande standard SS-EN ISO 9001:2015, ledningssystem för kvalitet. 

– En mycket nyttig genomlysning av företaget för att säkerställa att vårt tidigare kvalitetsledningssystem håller måttet och svarar upp mot dagens högst ställda krav, säger Björn Sjölin, VD på SteelTech.

Läs mer >>

 


SteelTech tackar för ett gott samarbete under 2016 och på samma gång önska en God Jul och ett Gott Nytt År 2017. Istället för julklappar har vi i år valt att skänka en summa pengar till Giving People, som är en hjälporganisation som arbetar för att motverka ekonomisk utsatthet och den barnfattigdom som finns i Sverige. Mer information om Giving People och vårt samarbete hittar du på vår hemsida www.steeltech.se.

SteelTech i Alingsås AB • Lärkvägen 4 • 441 40 Alingsås • Sweden
Tel: +46 (0)322-66 89 30 • Fax: +46 (0)322-108 70
www.steeltech.se • marknad@steeltech.se

youtube

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.