Lästips!

Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Feldengoods nyhetsbrev nr 13 - 2016

Hej ##firstname##

 GOD JUL

Julen närmar sig och eftersom du förmodligen har en del att fixa med under den kommande veckan vill jag bara önska en skön jul och komma med en del lästips. 

För mig är julhelgen ett tillfälle att läsa och koppla av. Så här kommer några boktips och om du inte har köpt  alla klapparna än så varför inte ge bort en bok.

Igår var jag på en bokrelease av en mycket trevlig bok som heter: Barfota: med eller utan skor. Det som jag tycker är spännade med denna bok är att den fokuserar på upplevelse i första hand och ger intressanta insikter hur fötterna påverkar oss. T.ex. kan du läsa om hur en operasångare påverkas av skor.  

En annan mycket spännade bok som kommit ut under hösten är Charlotte Zetterbergs: Feldenkrais för ryttare. En spännade bok och även om du inte är ryttare kan du ha glädje av den.

Sedan vill jag som alltid rekommendera Moshe Feldenkrais böcker. De är inte alltid så lättlästa men har oerhört mycket tänkvärt i sig. Det lilla förlaget BookLund har gett ut flera av hans böcker på Svenska. Börja gärna med Fallet Nora, lättläst och facinerande.

Slutligen så vill jag också tipsa om en bok jag fick i present i somras: Konsten att höra hjärtslag. En underbar bok.

Jag måste naturligtvis avsluta med att tipsa om 2017 års första kurs: Allt hänger samman. Varför inte ge dig själv en upplevelse i julklapp eller ge kursen till någon annan.

Ha en skön jul.

 Det var allt för denna gång. Dela gärna nyhetsbrevet med dina vänner!
Följ oss på facebook där vi lägger ut info varje vecka.
Hälsnigar Göran
www.feldengood.se
https://www.facebook.com/Feldengood

facebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.