Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Gratis hemstädning från Strykfritt AB?


Hej ##firstname## ##lastname##

 

Är det möjligt att få fri städhjälp via er? Javisst!

 

Rekommendera oss om du tycker vi är bra så kommer vi självklart ersätt dig för detta!

 

Vi har ett mycket enkelt rekommendationsprogram som inte kräver någon registrering eller liknande. Vi erbjuder alla befintliga kunder att rekommendera oss till sina bekanta. Och som ett stort tack ger vi dig som kund en kraftig rabatt på din hemstädning.

 

Rekommenderar du ett företag dubblerar vi rabatten, och självklart får du rekommendera ditt eget företag eller företaget du jobbar på.

 

Att rekommendera någon är mycket enkelt. Allt som behövs är att den person som är intresserad av hemstädning eller företagsstäd skriver att den blivit rekommenderad av dig i intresseanmälans meddelandefält - som återfinns på hemsida startsida.

 

Vid företagsrekommendationer behöver INTE det rekommenderade företaget fylla i något. Det räcker att det kontaktar oss via mail eller per telefon för en helt kostnadsfri träff där vi ser över bolagets behov på plats.

 

När vi behandlat intresseanmälan och bokar in en provstädning med en återkommande ordinarie städning blir din rekommendation verklig och vi kommer ge dig rabatt på din nästkommande faktura.

 

Rabattens storlek är 50% på ett hemstädningstillfälle. Skulle du rekommendera två nya kunder till oss som bokar upp en provstädning samma månad får du 100 % rabatt på ett hemstädningstillfälle vid nästa faktureringstillfälle.

 

Vårt rekommendationsprogram är väldigt enkelt. Du kan få rabatt i hur många månader som helst och du kan börja rekommendera oss idag. Men skynda dig att rekommendera redan nu för erbjudandet är tidsbegränsat och gäller för kunder som gör en intresseanmälan tom 15:e februari.

 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.