Newsletter with the latest news. Problem viewing? View it in your browser.

  

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR önskar vi på X10D Solutions!


Advanced Engineering mässan

Träffa Elitkomposit, Dassault Systemes och X10D solutions på Advanced Engineering mässan i Göteborg 8-9 mars 2017

Advanced Engineering mässan


Vill du veta mera?

Kontakta:

Rikard Torkelsson
Tel: 0735 188 700

Email: rikard.torkelsson@x10d.seX10D Solutions tecknar avtal med Elitkomposit kring CATIA och komposit-design och -tillverkning.

  

Elitkomposit har tecknat ett avtal kring CATIA och komposit-design och tillverkning med X10D Solutions.

Elitkomposit utvecklar och tillverkar avancerade kompositprodukter åt krävande svenska och utländska kunder. Företaget är en totalleverantör som erbjuder konstruktion, utveckling samt större eller mindre serieproduktion.

- X10D Solutions har tillsammans med Dassault visat stark kompetens och ett stort kunnande kring komposit-design och tillverkning, något som vi vill dra nytta av för att öka vår konkurrenskraft. Vi har flera nya spännande projekt på gång där vi direkt kommer ha nytta av det här samarbetet, säger Andreas Simonsson, R&D Chef på Elitkomposit AB.

- Elitkomposit är ett spännande företag som vi kommer höra mycket om framöver! De visar framåtanda och engagemang och vi ser fram emot att arbeta ihop för att utveckla kompetens inom CATIA kompositer. Dom visar också att CATIA och komposit-portföljen passar även för små och medelstora företag som vill öka sin konkurrenskraft gentemot andra leverantörer, säger Rikard Torkelsson, VD på X10D Solutions AB.

CATIA kompositer ingår i Dassaults portfölj av mjukvara och hanterar hela utvecklingskedjan från design till tillverkning av kompositdetaljer. I denna finns möjlighet att göra design för att optimera kompositernas egenskaper genom att styra fiberriktningar, göra hållfasthetsberäkning, skapa underlag för tillverkning mm mm.

X10D Solutions levererar mjukvara och tjänster till företag som vill effektivisera sin produktutveckling, med hjälp av ledande programvara från Dassault såsom CATIA, ENOVIA, Simulia och Smarteam. Flera av X10Ds kunder har redan startat med 3DEXPERIENCE plattformen.

 


linkedinfacebook

You are receiving this newsletter since your are a customer or you have signed up on our newsletter. If you would like to unsubscribe, click here.

Sent with Get a Newsletter