Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Spar tid genom att ladda upp spelschemat/evenemangskalender

Nu kan ni som ProPublikanvändare spara ännu mer tid genom att enkelt importera in Excel-fil med alla matcher/föreställningar. Gå in under "Evenemang" och sedan "Importera event" i gråa fältet. Där får ni sedan tydlig beskrivning av hur ni gör. Snabbt och enkelt finns hela "kalendern" på plats i ProPublik.

Sätt generell deadline

Då ni skapat en bokningssida som ska innehålla många valbara evenemang/matcher kan ni nu sätta en generell deadline och slipper på så vis gå in på varje match för att ange deadline för sidan. 

Exempel "Generell deadline - En dag innan, 10 dagar innan osv. Ni har den i en dropdownmeny högst upp på sidan där ni väljer vilka evenemang, deadline och antal.


Vi lyssnar på och lär oss av vår kunder. Under hösten har vi utvecklat och lanserat

ett komplett verktyg för att hantera alla privatkunder i en och samma databas.

Verktyget ar specialanpassat för idrottsklubbar och föreningar. Systemet kombinerar medlemshantering, laghantering med träningsavgifter, camper med mera. Det är det kompletta CRM-systemet och verktyg för all kommunikation med privatpersoner.

CRM-funktionaliteten bygger på att all kunddata samlas i en och samma realtidsuppdaterade databas. Systemet är byggt för att hämta data från externa system vilket möjliggör full kontroll på dina medlemmar, säsongskortsinnehavare, spelare, funktionärer, campdeltagare samt biljett- och souvenirköpare oavsett vilka övriga verktyg som används.

Genom smarta och användarvänliga sökfunktioner kan en användare generera listor på t.ex. alla säsongskortsinnehavare som också är medlemmar och bor i postnummerområde A i åldern B etc. Vi skulle vilja gå så långt att vi säger att det är den felande länken för att kunna aktivera era sponsorer med riktade budskap mot angiven målgrupp.

Eftersom vi sedan kopplat ProPublik direkt mot ProPrivat har vi ett integrerat medlemssystem där ni i realtid kan få fram obetalda medlems- eller träningsavgifter och skicka en påminnelse.

Eller varför inte koppla det mot ert biljettsystem och enkelt skicka ett välkomst-sms till alla som ska besöka er nästa match och ett tack för att ni kom direkt efter matchen. Självklart får ni med alla säsongare och alla ordrar i ProPublik också.

På 15 sekunder selekterar ni den utvalda målgruppen som ni kan kommunicera med direkt från systemet, något som också öppnar upp möjligheter att aktivera era sponsorer då ni lika enkelt kan filtrera på ålder och postort t.ex. Ju större och bättre data ni har desto mer intressanta är ni för era partners.

Om ni har för avsikt att arbeta med publik- och medlemsrekrytering är EN databas ett måste. Vi tror oss ha det perfekta verktyget för alla klubbar oavsett storlek, ort och idrott. Se här hur BK Villa Lidköping gör.

Ta en kontakt med oss redan idag för att få mer information och möjlighet att testa ProPrivat fritt i tre månader.

Säkra framtiden. Skapa en jullovskampanj för att locka unga och barnfamiljer, dvs morgondagens publik, till era jullovsmatcher. Välj den sektionen i arenan som är "minst attraktiv". Barn går gratis, vuxna betalar. Lägg till ett uppgraderingsalternativ, till bättre platser, till exempelvis långsida, där barnbiljetterna kanske rabatterade istället för gratis. Ställ kravet att köpet sker via nätet så det byggs databas. Lägg gärna med möjlighet att köpa 50/50-lott, dagesn souvenir, mat & dryck.


Med vänliga hälsningar

 

Janne Ednertz

+46(0)707 50 70 64

jan.ednertz@propublik.se

www.propublik.se

www.attendance2.com

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.