Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

ÖPPET LAGER

Fredagen den 30/12 kommer jag att ha öppet lager i butiken. Detta innebär att man får möjlighet att handla kläder även från lagret i källaren. Utbudet denna dag är alltså DUBBELT så stort som vanligt. För att vara med behöver du anmäla dig innan den 22/12. Alla som anmäler sig kommer att få rabatterat pris denna dagen. Maila eller skicka pm på FB med ditt namn, telefon nr. och ev. ditt inlämnarnr. Du får gärna ta med dina vänner också men glöm inte att meddela deras namn och nr också. 


INLÄMNINGSTOPPET ÄR HÄVT

Nu kan jag börja ta in kläder till försäljning igen. Finns ett behov av kläder i de flesta storlekarna förutom i storlek 62/68. Jag prioriterar att ta emot kläder av ER som redan är inlämnare och kommer därför inte att gå ut med efterlysning offeciellt förrän i januari. Tänk dock på att jag inte tar emot saker v.51 och 52.


KLÄDER TILL KAPSTADEN

Ni som skänker de kläder som inte går att sälja i butiken vet sedan tidigare att jag samarbetar med Agera som är verksam i Ängelholm och nu även i övriga nordväst Skåne. Eftersom Agera ibland har inlämningsstopp skänker Lilla Tigern ibland till andra projekt. I januari kommer en hel del kläder att åka ner till Kapstaden, Synafrika genom ett projekt som heter Philani. Flera svenska familjer kommer att fylla sina resväskor och åka ner till kåkstaden Khayelitsha för att på plats kunna hjälpa barnfamiljer. Känns fantastiskt att kunna vara med och bidraga till detta arbetet.


GOD JUL & GOTT NYTT ÅR

ÖNSKAR

Monica

OBS!!!

INGEN INLÄMNING AV KLÄDER/SAKER V.51 & 52


Julöppet

23/12- 29/12 är butiken STÄNGD 


PRESENTKORT

Du vet väl att du kan köpa presentkort hos Lilla Tigern. Kanske en sista minuten julklapp?


TVÄTTA INNAN!

Tänk på att alltid tvätta kläderna och tvätta av leksaker/skor innan ni lämnar in dem. Om detta inte är gjort kan jag tyvärr inte ge er full kommission.


Öppettider

månd-fred 11-18

lörd. 10-14


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Sent with Get a Newsletter