Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

OL-Nytt # 9 2016


Välbesökt säsongsavslutning!

Orienteringssektionens 93:e (!) säsong avslutades med en träff i klubbstugan då 41 medlemmar mötte upp. Bl.a. fick de se hur Oscar övertog Poängprisets tron efter Lovisa, applådera några av årets klubbmästare och njuta av det faktum att vi nu har en bra grund att stå på i vår fortsatta utveckling!


Nu startar vinterträningen!


Vintercupen

Söndagarna i jan-feb
4 banor vit/gul - svart

Självklar del i vinterträningen!

Torsdagsträningarna

Vi fortsätter i dec;  8:e och 15:e
Efter helguppehåll startar vi igen den 12 januari!

Extraträningar

Söndag 18 december.
Medeldistans, svart svårighetsgrad i
Länsmansgården. Individuellt eller tillsammans efter önskemål


Årsplanering 2017

Hela årets interna och externa aktiviteter sammanfattas i kalenderformat. Den kommer att uppdateras då förändringar sker. Länken till den finns på hemsidan


Nästa års stora happening i Göteborg är ju distriktets 10Mila-arrangemang i Lexbybergen. Klubbens åtagande fram tills nu har varit Lennarts roll som banläggare för ungdomskavlen.
Men sektionens huvudansvar kommer att bli viltavdrivningen - ett spännande uppdrag som få av er förmodligen har varit med om!
Boka lördagen 29 april redan nu och anmäl ditt intresse i Eventors klubbaktiviteter

Ansvarig för viltavdrivningen är Louise Grahn.


Vårt kära Finallopp - klubbens stora arrangemang och största inkomstkälla - fyller ju 50 år nästa år och det kommer vi förhoppningsvis att betona på olika sätt fram till arrangemanget den 4 november.


Mer information
Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem i Göteborgs Skidklubbs orienteringssektion eller för att du prenumererar på vårt nyhetsbrev. Mer information finns på vår hemsida, www.skidklubben.se eller på vår FB-sida.
                                                    
-.

facebookyoutube