Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

Bandypaket

Gourmetpaket

Vill du se bandy på högsta nivå? Då ska du boka ett bandypaket till någon av Villa Lidköpings hemmamatcher. Det ingår övernattning med frukost, matchbiljett på ståplats och pubmeny i arenan. Läs mer och boka här!

Unna dig en helg av god mat och shopping i Lidköping. Du kan välja mellan att bo och äta i centrala Lidköping eller ute vid Läckö Slott. I båda fallen äter du på någon av destinationens bästa restauranger. Läs mer och boka här!


Jul i Destination Läckö-Kinnekulle

Julen är nu nära och inför den stora julhelgen finns mycket att uppleva i Destination Läckö-Kinnekulle. Julevenemang med konserter, julklappserbjudanden i butikerna, dignande julbord och mysiga julmarknader fyller dagarna ända fram till jul och skapar en härlig julkänsla runt om i destinationen. Mer information om julen i Destination Läckö-Kinnekulle hittar du här!

Julklappstips!

Är det svårt att komma på vad du ska köpa i julklapp till dina nära och kära? Då kommer här ett tips. Kanske en biljett till någon av sommarensföreställningar i Destination Läckö-Kinnekulle. Nu finns biljetter att boka till Diggiloo som återigen har sin show på Läckö Slott 30 juli, Läckö Slottsopera som i år sätter upp En turk i Italien med premiär 15 juli och sommarfarsen Patron ska bada som sätts upp på Närebo har premiär 28 juni.

Läs och boka mer här:
Diggiloo
En turk i Italien
Patron ska bada

 


Julstaden Lidköping

Julmarknad Spiken

Stjärnklart

Under december månad håller Julstaden Lidköping på. Det blir stämningsfullt i hela staden och på lördagarna blir det lite extra mysigt på Nya stadens torg då man kan träffa tomten, se på musikuppträdande och handla i julbodarna. Kanske träffar du en liten tomtenisse på stan. Läs mer här!

17-18 december är det dags för den traditionella julmarknaden i Spikens fiskehamn. Här kan du handla lokalproducerade delikatesser till julbordet, unika hantverk för att fylla tomtesäcken eller kanske något fint till dig själv. Det går också att ta en fika eller äta en bit mat. Läs mer här!

17 december stannar Stjärnklarts turné till i Sparbanken Lidköping Arena. Det blir en stjärnsprackande show med artisterna Ola Salo, Jill Johnsson, Molly Sandén, Martin Stenmarck och komikern Henrik Schyffert. Kapellmästare är Ander Berglund. Läs mer här!


Julkonsert Manskören Harmoni

Jul i Sagolika Götene

Den 17 december blir det två stämningsfulla julkonserter med Manskören Harmoni i S:t Nicolai kyrka. Kom och lyssna till härlig julmusik och ha en trevlig stund. Läs mer här!

18 december är det dags för Jul i Sagolika Götene. Det blir bland annat marknad, julmusik med Showkanalen, trolleri, julspel, ponnyridning och tufftuff-tåget kör besökarna runt i centrum. Träffa tomten och handla i Götenes alla butiker. Läs mer här!


Facebook & Instagram

Gilla, följ och upplev Destination Läckö-Kinnekulle och ta del av nyheter, upplevelser, evenemang och spännande erbjudanden:

Facebook
Instagram


Destination Läckö-Kinnekulle AB

Nya stadens torg, Gamla Rådhuset

531 31 Lidköping

Tel: 0510-200 20, E-post: info@lackokinnekulle.se

www.lackokinnekulle.se