Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Tack vare det centrala avtalet som slöts mellan Attendance2 och Svensk Elitbandy inför denna säsong har ni som klubb i Elitserien i Bandy en unik möjlighet att prova sälj- och ordersystemet ProPublik och privat-CRM:et ProPrivat helt utan fasta kostnader säsongen ut.  

Vi kommer att kontakta er under den närmaste veckan för ett möte hos er där ni får presentera er och era behov och vi kan presentera hur vi kan lösa dem samt sätta prioriteringar för vad ni vill testa under denna säsong.

Nedan ser ni en beskrivning av de funktioner vi kan leverera:

ProPublik är utvecklat för säljare med fokus på ökade intäkter och minskad administration, det är en del av den stora lösningen och kompletterar ekonomi-, biljett- och CRM-systemen.

Det är integrerat med ProPartner och ProPrivat och har dessa funktionaliteter:

Extern försäljning dvs landningssidor med eller utan betalfunktion för biljettförsäljning, nätverksträffar, läger/camper etc

Ni skapar snabbt och enkelt bokningssidor, med eller utan betalningsfunktion, på några minuter och utan programmeringskunskaper, för exempelvis anmälan till kostnadsfri nätverksträff (utan betalningsmöjlighet), biljettkampanjer, kanske i kombination med souvenirer eller läger/camper (med betalningsmöjlighet), medlemsavgifter eller i alla andra lägen då ni behöver landningssida med boknings/försäljningsmöjligheter.

Text- och bildhanteringen är mycket enkel och det krävs inga förkunskaper för att snabbt få till snygga bokningssidor. Utöver möjligheten att lägga in bilder och text på själva bokningssidan kan ni skapa oändligt antal bakgrunder, så kallade profiler om ni önskar en annan layout för camper, souvenirförsäljning etc utan att behöva koppla in webmaster, extern produktionsbyrå eller liknande.

Ni sätter själva vilka betalmöjligheter ni vill erbjuda, kort via DIBS, bankbetalning alla banker, faktura eller delbetalning via vårt eget betalförmedlingsbolag ProPayment AB.

Oavsett om det är en betal- eller gratiskampanj så får ni in kundens mailadress samt övriga kontaktuppgifter att bygga databas på till framtida kommunikation. Även om det är gratisbiljetter, kräv alltid anmälan via nätet som motprestation dvs kundens mailadress till databasen.

Eftersom ProPublik är skräddarsytt för evenemangsarrangörer finns det en mängd mycket användbara och tidsbesparande funktioner.

Exempelvis möjligheten att skapa en produkt som egentligen består av ett flertal olika produkter med olika momssatser och som till och med ska fördelas till olika mottagare, ex ”all-inclusive” på Djurgården Hockeys säsongskort. Ekonomiavdelningen för redovisningen som den vill ha den och den externa parten får sin del direkt, utan korsfakturering arrangör och parten emellan.

Vid vissa typer av kampanjer kan det vara bra att kunden kan fylla i exempelvis allergier/specialkost om evenemanget omfattar mat. Vid anmälan till läger/camper kan information om allt från klädstorlek, position i laget, ålder, kön, sjukdomar man bör känna till etc, vara viktig för både kunden och arrangören.

Funktionerna för medlemsbetalningar ger minimal administration för klubben i kombination med ProPrivat. Genom att kategorisera de olika fälten kan administratören i realtid hantera och se status för medlemsbetalningar. Givetvis finns även hantering för familjemedlemskap där medlemmen enkelt lägger till sina familjemedlemmar. Medlemskap kan läggas med som extraköp på samtliga bokningssidor eller ingå i en produktgrupp, se exempel här Medlemsbetalningar

Även att hantera och ta in de årliga träningsavgifterna är enkelt oavsett olika priser för olika lag eller årsgrupper. Träningsavgiften kan enkelt kombineras med medlemsavgiften för enkel orderläggning. I kombination med ProPrivat får klubben en mycket effektiv hantering och slipper själva jaga in obetalda fakturor. Dessutom får klubben årligen en uppdaterad databas. Se exempel på Anmälningsavgifter

Eftersom det är möjligt att ta in information från kunden genom att lägga till extrafält som krävs till en anmälan till en Camp eller träningsläger får klubben en kombinerad boknings- och betalsida med all information och betalning i ett moment. Listorna som kan exporteras från ProPublik räcker gott, men i kombination med ProPrivat får klubben minimal administration och mycket enkelt att kommunicera.

Det finns också möjlighet att skapa log-in till bokningssidorna samt att ladda in värdekoder som levereras direkt till de som bokar.

Internorderfunktionaliteten spar extremt mycket tid för arrangören, ger bättre service till kunderna, ökar precisionen i leveransen och fakturering samt ger den biljettansvarige möjligheten att arbeta ostört och strukturerat.

 • Internorder där alla enkelt kan boka biljetter, loger, hospitality, VIP-biljetter, microsponsring likt 1891-klubben, 1919-klubben etc, mat och dryck mm.
 • Orderbekräftelse skapas direkt då ni lägger ordern, den beskriver var, när och hur biljetten/produkten levereras. Mindre support och proffsigare service till era kunder.
 • Integrerad fakturering. Det vill säga, lägg ordern och ni har fakturaunderlaget klart, då matchen/eventet är spelat stämmer ni av att leveransen stämmer alternativt kompletterar, klickar på Fakturera och vi tar hand om resten.
 • Import av alla era företagskunder ger effektivare och snabbare orderläggning eller synk med ProPartner för uppdatering i realtid.
 • Möjlighet att skapa produktpaket med olika produkter med olika momssatser för korrekt redovisning.
 • Fördelning till extern part. Mycket praktiskt då ni t.ex säljer mat och biljett och restaurangen ska ha en del, eller om ni t.ex ska dela intäkter med ett bussbolag vid bortaresa. Vi sköter utbetalning och redovisning.
 • Eget inlogg för externt säljbolag där ni kan begränsa vilka produkter och antal det externa säljbolaget får möjlighet att sälja.
 • Fördelning mellan arrangör/klubb och externt säljbolag. Vi betalar ut säljbolagets andel direkt vid betalning. Alla inblandade får sina pengar direkt utan korsfakturering.
 • Alla order samlat i en databas oavsett hur ordern kommit in.
 • Alla kan söka alla order och hantera dessa för bästa service till kunden.
 • Biljettadministratören får möjlighet att arbeta betydligt mer strukturerat då denne inte behöver störas vid orderläggning.
 • Hovmästaren får ett eget inlogg och kan enkelt se och hantera alla matbokningar
 • Orderhistoriken synkar med ProPartner.

Redovisning per produkt och evenemang eller på det vis kunden önskar


ProPrivat är ett komplett verktyg för att hantera alla privatkunder i en och samma databas. Verktyget ar specialanpassat för idrottsklubbar och föreningar. Systemet kombinerar medlemshantering med ett komplett CRM-system och verktyg för kommunikation.

CRM-funktionaliteten bygger på att all kunddata samlas i en och samma, realtidsuppdaterade databas. Systemet är byggt för att hämta data från externa system vilket möjliggör full kontroll på dina medlemmar, säsongskortsinnehavare, biljett- och souvenirköpare oavsett vilka övriga verktyg som används. Genom smarta och användarvänliga sökfunktioner kan en användare generera listor på t.ex. Alla säsongskortsinnehavare som också är medlemmar och bor i postnummerområde A.

Kommunikation. I alla delar av ProPrivat möjliggör systemet direkt kommunikation med de valda kunderna/medlemmarna via SMS, E-post eller integrerat nyhetsbrevverktyg. Alla genererade listor kan även exporteras. Kommunikationen kan även automatiseras där t.ex. biljettköpare eller medlemmar automatiskt får SMS eller E-post enligt förutbestämda villkor. Systemet erbjuder tvåvägskommunikation där kunder t.ex. kan tacka ja till erbjudande via SMS.

Medlemshantering. Medlemshanteringen i ProPrivat är ett komplett verktyg för att hantera alla föreningens medlemmar, oavsett om det handlar om ungdomsspelare eller supportrar, i ett och samma system. Medlemshanteringen innehåller:

 • Fullständigt stöd för familjemedlemskap och grupphantering finns i systemet
 • Digitala medlemskort eller automatgenererade listor för att trycka medlemskort
 • I kombination med ProPublik möjliggörs medlemsbetalningar via onlinebetalning, fakturering (med eller utan träningsavgift) eller delbetalning
 • Medlemspåminnelser eller kommunikation via SMS och E-post
 • Förberett för att kunna rapportera aktivitet/närvaro för LOK-stöd

Familjemedlemmar och all historik finns samlat i kundkortet.

Träningsavgifter. Vid sidan av medlemsavgifter hanterar ProPrivat även träningsavgifter för spelare i föreningen. Genom at separera träningsavgift och medlemsavgift håller systemet reda på vilka ungdomsspelare som redan betalat medlemsavgift via t.ex. familjemedlemskap eller säsongskortsköp.  På så sätt undviks vanligt förekommande problem som att ungdomsspelare med familjelemskap dubbelfaktureras medlemsavgift.

Säsongskortshantering. I ProPrivat samlar ni alla dina säsongskortsinnehavare och kan snabbt ta fram historiken före en säsongskortsinnehavare oavsett om klubben har bytt biljettsystem från en säsong till en annan. Klubben definierar själv sina säsongskortstyper och kategorier vilket gör att man kan dela upp säsongen i flera kort om så önskas.

Lotterier och Prenumerationer. Hantera lotterier och abonnemang direkt i systemet. Det kan t.ex. handla om medlemslotterier eller prenumeration på medlemstidning/matchprogram.                                                    

Lojalitetsprogram. I ProPrivat finns ett integrerat verktyg för att hantera lojalitetsprogram.  Genom att definiera vilka aktiviteters som skall ligga till grund för lojalitetspoäng så går det att skräddarsy ett lojalitetsprogram för alla typer och storlekar av förening.


"Per Selin, Ligachef Svensk Elitbandy - ”Innan vi kom i kontakt med Attendance2 i vårt sökande efter ett CRM-system för oss, hade vi hittills inte hittat något som har kunnat leverera det vi efterfrågar, tvärtom innehöll leveranserna många funktioner vi inte alls behövde och saknade helt de som är vitala för oss. Attendance2’s CRM ProPartner är helt skräddarsytt för oss idrottsarrangörer, och de utvecklar CRM:et utifrån våra specifika önskemål. Samt kan anpassa det för våra klubbars olika behov och önskemål”.

Janne Ednertz, VD/Grundare Attendance2 - ”Utvecklingen av ProPartner är ett naturligt led i vår inriktning på att skapa och utveckla system med fokus på ökade intäkter med minimerad administration. Vi är mycket tacksamma över att vi fått förtroendet från Svensk Elitbandy och kommer förutom leveransen av ProPartner även delge vår långa erfarenhet av försäljning i allmänhet och mot privatpersoner (publiken) i synnerhet, centralt så väl som hos enskild klubb”.


Med vänliga hälsningar

 

Janne Ednertz

+46(0)707 50 70 64

jan.ednertz@propublik.se

www.propublik.se

www.attendance2.com

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.