Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren


När Örebro får oväntat besök

Denna vecka är det åter dags för Örebroveckan för mänskliga rättigheter. Under veckan skapar civila samhället med stöd av Örebro kommun ett program fyllt med spännande aktiviteter. Tema för årets vecka är ”Tillsammans i Örebro – respekt, dialog och interaktion”.

 

Vi vill bjuda in dig till en fika i mångfaldens tecken på onsdag 16 november för att diskutera och samtala kring hur vi tillsammans kan göra skillnad för människor som kommer till Örebro på flykt.

 

Kom och hjälp oss med dina tankar och idéer och träffa delar av Örebros mångfald.

Dag och tid: onsdag 16 november kl.10-11 och 16-17
(Välj en av tiderna som passar dig bäst, eller båda två)
Plats: Föreningarnas Hus (caféet) Slottsgatan 13 A.
Kontakt: Jeanette Ohlsson, Projektledare, jeanette.ohlsson@sv.se

Gratis.Vi bjuder på fika.


Om projektet Utveckling från dag ett

Utveckling från dag ett är ett projekt finansierat av Asyl, -Migrations, och Integrationsfonden (AMIF) och Studieförbundet Vuxenskolan. Syfte och mål för projektet är att att förbättra asylprocessen och förkorta etableringen på både individ och samhällsnivå. För att nå målet ökar vi kunskapen i det svenska språket, samhället och arbetslivet hos den asylsökande och utvecklar en samordningsmodell som följer individen i asylprocessen för att sedan testa den lokalt och regionalt.

Mer information www.sv.se/utvecklingfrandagett


Följ oss på Facebook!
Följ oss på Twitter!

Du får detta nyhetsbrev för att vi anser att du är viktig för oss, eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.