Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Två spännande event i höstmörkret!

Välkommen till innekväll tisdag 8 november

Fåglar på Gotland och Värmdö - den prisbelönta fotografen Niclas Ahlberg besöker klubben, visar bilder och berättar.

Lokal: Gurraberg i Gustavsbergs centrum, rum Bion.

Tid: Fika från 18.00, föredraget börjar 18.30 och slutar senast 20.00

Ingen avgift ingen föranmälan, Vi bjuder på fika.

 

Träffa klubben hos Granngården lördag 12 November

Värmdö Fågelklubb har nu startat ett samarbete med Granngården i Värmdö. Det innebär att klubben finns i butiken vid några tillfällen och svarar på frågor om fågelskådning, matning och Hemmesta sjöäng mot att Granngården sponsrar vintermatningen vid Hemmesta sjöäng. Första tillfället då fågelklubben kommer att finnas på plats i butiken i Mölnvik är lördagen den 12 november mellan 11.00-15.00

Passa på att träffa några av oss i arbetsgruppen som är där:

11.00-13.00:

Tom Arnbom; en av våra mest kunniga personer med stort engagemang i restaureringen av Hemmesta sjöäng och ansvarig för fågelinventeringen i området.

Majna Gemsjö; klubbens medlemsansvariga och redaktör för nyhetsbrev samt informationsutskick.

13.00-15.00

Eva Stenvång Lindqvist; engagerad fågelskådare och journalist, författare bl.a. till böckerna Fåglarnas trädgård och Börja skåda fågel som kan köpas av oss under dagen. Eva är också en av grundarna till nätverket Rapphönan, för tjejer som skådar.

Yvonne Blombäck; har ett stort engagemang och kunskap om naturvårdsfrågor med fokus på samhällsplanering, miljövård och fågelskådning.

 

Denna information från Värmdö Fågelklubb är komplement till våra Nyhetsbrev för snabba uppdateringar. Medlemsansvarig är Majna Gemsjö, majna@majna.se. Besök också gärna www.varmdofagelklubb.se.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.