Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

SBR Byggutbildning 10/2016

SBR erbjuder ett stort utbud av utbildningar inom flera ämnesområden.

Hela kursprogrammet hittar du här: Kursprogram och anmälan

Vi ses!

Välkomna!


Överlåtelsebesiktning

21-25 november Stockholm

Under kursdagarna ges grundläggande information om reglerna kring fastighetsköp, främst med utgångspunkt från besiktningens betydelse och besiktningsmannens ansvar, säljarens uppgiftsskyldighet och begreppet dolda fel.

Anmälan samt mer information här


ABK 09

1 december Stockholm, 7 mars Malmö

Kursen tar bland annat upp hur ett konsultuppdrag omfattning preciseras, vilka krav som ställs på konsultens sätt att utföra uppdraget samt konsultansvars- och ersättningsfrågor.

Anmälan samt mer information här


Avancerad entreprenadjuridik

1 december Stockholm, 7 mars i Göteborg

Kursen kommer att innehålla genomgångar av de senaste rättsfallen inom entreprenadjuridiken med hjälp av grupparbeten. Genomgång av frågorna och svar samt alternativa lösningar sker gemensamt.

Anmälan samt mer information här


Annons:


Entreprenadjuridik gund- och fortsättningskurs

14-15 november Stockholm, 25-26 april Malmö

Kursen ger dig grundläggande kunskaper i entreprenadjuridik samt en möjlighet att ha med dig praktiska frågor från din vardag. Vid kurstillfället kommer vi att gå igenom standardavtalen AB 04 samt ABT 06. Efter kurstillfället har du kunskaper om beställarens och entreprenörens skyldigheter och rättigheter.

Anmälan samt mer information finns här


Kontrollansvarig, KAs-roll

30 november Stockholm

Denna kurs vänder sig till dig som arbetar som Kontrollansvarig i dagsläget och vill ha mer kunskap samt information gällande kontrollplaner och det praktiska arbetssättet.

För mer information samt anmälan klicka här


Annons:


Annons:


Fuktmätning

15-16 november Stockholm

Syftet med denna kurs är att deltagarna skall lära sig grunderna i byggfysiken (fukt) och förstå och kunna utföra en korrekt fuktmätning. Fuktmätning och besiktning av kritiska konstruktioner utgör det första steget i en skadeutredning. Kursen vänder sig till tekniker som arbetar med överlåtelsebesiktning eller kontroll/utredning av fukt – och mögelskador.

Anmälan samt mer information finns här


Företagsutbildningar

SBR kommer med kursen till er, precis som ni vill ha den!

Ett smart sätt om ni vill utbilda flera i företaget är att vi kommer med kursen till er. Ni undviker resor och hotellkostnader och får en kurs klippt och skuren efter era önskemål.

Mer information


SBR Byggingenjörerna AB, Gävlegatan 15, 113 30 Stockholm
Tfn 08-462 17 90  E-post: info@sbr.se  www.sbr.se

facebooklinkedin

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.