Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

Romantisk weekend

Löjromsäventyr

Njut av en vistelse i romantikens tecken i Lidköping tillsammans med din vän. Bo i dubbelrum eller i en vacker svit på hotell med romantiska tillbehör och avnjut en två- eller tre-rätters middagsmeny på kvällen. Dagarna ägnar ni åt varandra, kanske tar ni en promenad längs med strandpromenaden eller så strosar ni runt i Lidköpings kvarter och stannar till på något av stadens alla mysiga cafeér. Läs mer här!

Vill du uppleva något unikt i höst/vinter?
Då ska du boka in ett Löjromsäventyr i Spikens fiskehamn! Här får du bl.a uppleva mathantverket kring att bereda Vänerlöjrom, följa med på en upplevelsetur på Vänern, njuta av fantastisk löjromsinspirerad lunch och löjromssupé samt delta på en guidad visning på Läckö slott. Efter en upplevelserik dag sover du sedan gott i mysigt boende. Läs mer här!


Bortom sommaren

Destination Läckö-Kinnekulle är ett område som är väl värt ett besök även under höst och vinter. Vare sig du vill vara inne eller ute finns det mycket att uppleva. Bowla, ta en härlig promenad i den vackra naturen, besök ett museum, shoppa, gå på bandy, åk längdskidor, njut av god mat på en bra restaurang eller ta en fika på något av alla caféer är bara några saker som finns att göra i destinationen. Läs mer här!


Julmässa Hellekis

Lidköping - en resa genom eld

Konstafton Lidköping

28-30 oktober är det dags för den årligen återkommande Julmässan på Hellekis Säteri. Här hittar du över 70 av landets bästa hantverkare och deras vackra alster. I matboden säljs julens alla smaker. Läs mer här!

En föreställning med Lidköpingstjejen Alma Aronsson på Sockertoppen i Lidköping den 29 oktober. Alma har skrivit egen musik om Lidköping och dess historia som kommer att framföras. Läs mer här!

Den 5 november arrangeras Konstafton i Lidköping för nionde året i rad. Med närmare 40 medverkande kommer staden svämma över av konst i alla dess former. Läs mer här!


Vintergatan Hällekis

Löjrommens dag

Vill du uppleva julhandel med bykänsla ska du komma till Hällekis med Falkängen, Nordens största hantverksby på Kinnekulle den 12 - 20 november. Här står jultraditioner och hantverk i fokus. Under helgerna blir det aktiviteter som ponnyridning och man kan träffa tomten. Det blir också stämningsfull musik i Hönsäter kapell på lördagskvällarna. Läs mer här!

Kom och fira Löjrommens dag i Spikens fiskehamn 13 november. Upptäck och upplev hantverket kring löjromsberedning, kika in i bodarna och träffa fiskare, smaka på och handla med löjrom hem. Ät något gott, handla på delikatessmarknaden, gå tipspromenad, kolla på utställningen "Fisken och fiskaren i Vänern", och mycket mer. Läs mer här!

 


Facebook & Instagram

Gilla, följ och upplev Läckö-Kinnekulle och ta del av nyheter, upplevelser, evenemang och spännande erbjudanden:

Facebook
Instagram


Destination Läckö-Kinnekulle AB

Nya stadens torg, Gamla Rådhuset

531 31 Lidköping

Tel: 0510-200 20, E-post: info@lackokinnekulle.se

www.lackokinnekulle.se