Nyhetsbrev från Kristinas Scrapbooking med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.Handla från vår kategori ROSA BANDET, så skänker vi 2 kr per produkt till Cancerforskning! Köper du t.ex. 5 varor från rosa kategorin, så skänker vi 10 kr. Kampanjen pågår fram till 31 oktober, och varje dag skriver vi ut vilken summa vi är uppe i.


Överskrider vi 2000 kr, dubblar vi hela summan!


Hit går pengarna!

www.cancerfonden.se/rosabandet
8 000 kvinnor drabbas varje år, och tack vare forskning och framsteg överlever drygt 80% av alla drabbade! Att röra på sig minst 30 minuter de flesta dagar i livet minskar risken för cancer, men vi är övertygade om att scrapbooking och kreativt skapande är en viktig faktor för att må bra!

Ett lääääskigt bra erbjudande!

Passa på att prova Chameleon Pens!

Endast 49:-

Ordinarie pris 49 kr. Målarböcker från Chameleon med målarkort i storlek 10x15 cm, utformade speciellt för Chameleon-pennan! Välj mellan 4 olika modeller!

Endast 189:-

Ordinarie pris 269 kr. För dig som vill prova på Chameleon, eller ge bort pennorna i present, är ett 5-pack perfekt! Finns i 10 olika set. 

Fixa festen genom färgtema!

NY kategori: Dukning! Här har vi samlat det mesta för all slags dukning vid olika festtillfällen. Vi har fantastiska produkter inom allt från halloween till bröllop och julmiddagen! Mysighetsfaktorn kan enkelt höjas genom att göra ett färgtema! Du hittar allt i vår nya kategori "Dukning".

Mysigt höstpyssel med glas och porslin!

Det är dags för mörka hemmakvällar, och vad passar inte bättre än att lysa upp tillvaron med handmålade ljus? Enkelt och roligt för alla åldrar!

Värmeljushållare 12 st. 79 kr

Platt Julkula i Glas, 6 st. 89 kr

Ljusfat 15 x 15 cm, 12 st. 169 kr

Färgglada flaskor med PLUS Color

Tips! Med vattentålig hobbyfärg, som t.ex. PLUS Color, kan du måla glasflaskor på insidan! Späd med lite, lite vatten för att få färgen mer rinnande. Perfekt som vaser! En annan variant är att göra egna, vackra, färgglada ljushållare med glasburkar och belysa färgen med värmeljus!


Nytt! Testa också vår nya strukturpasta, och dekorera med snö-effekt!

Nya embossing-pulver i lager!

Passa på att utnyttja vår rabatt på embossingfönar! Ett julklappstips kanske? Gäller till 31 oktober 2016.

Tips med embossing finns i bloggen!

Se vilka läskigheter vårt DT-team bjuder på i bloggen! Eller som DT-Maria sa: "Jag kan säga att det är med nöd och näppe som jag ställer upp på denna temavecka..." Hihi! Så ge nu tjejerna lite beröm för att de jobbar med spindlar och dödskallar hela veckan! ;-)

Kan ni tänka er - vi har blivit ännu mer sociala!

facebooktwitterinstagrampinterest

Vi jobbat mycket med social media och gjort flera användbara tillägg för att kunna följa vårt fantastiska Design Team! Klicka på ikonerna här ovanför. Programmen öppnas i ett nytt fönster och du kan enkelt följa oss på Twitter, Instagram, Facebook och Pinterest. Var smart - håll dig uppdaterad!

Bli Guldkund hos Kristinas Scrapbooking och få 10% rabatt
på hela vårt sortiment under ett års tid!

facebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.