Nyhetsbrev från Silverdals Kulle med senaste nytt. Se det i webbläsaren.

Snabbare bredband

Med start den 1 december får föreningen ”Bredband 100/100” istället för befintligt ”Bredband 30”. Mer info om vad produkten ”Bredband 100” innebär finns att läsa på Bredbandsbolagets hemsida, men kortfattat så får vi snabbare bredband.

Trivselregler

Våra trivselregler är uppdaterade och sitter numera i alla trappuppgångar samt på hemsidan. Även om det mesta är självklarheter och sunt förnuft så är det viktiga punkter som kompletterar föreningens stadgar. Är du den bästa granne du kan vara?

Utrymningsvägar

Ännu en gång vill vi påminna om att det INTE är tillåtet att använda våra trapphus som förvaringsplats. Utrymningsvägar måste alltid hållas fria från lösa föremål och brännbart material. Lösa föremål kommer att plockas bort för alla boendes säkerhet.


Till sist, styrelsen får mycket epost med samma frågor.  Vi ber er att alltid kolla hemsidan www.silverdalskulle.se innan ni kontaktar oss. Det mesta som vi boende behöver veta finns där. Saknar du viktig information? Hör av dig så uppdaterar vi så snart vi kan.


Utskickat av styrelsen för bostadsrättsföreningen Silverdals kulle.
Har du några frågor? Kontakta oss: styrelsen@silverdalskulle.se

Du får detta nyhetsbrev eftersom du äger en lägenhet hos oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Sent with Get a Newsletter